Pokojni Ruxin Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Kamo sreće Kad makar ovo smaračko evropsko ne bi kočilo prelazni rok u pl, što je next best thing kad nema fudbala u pl :(
Bright Billy Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 ne moras bas po svim topicima da davis s tom pricom
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Imaš pravo. Mogao bih malo da odmorim, a i vi od mene.
Bright Billy Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 nije problem u tebi, samo nema potrebe da se taj PL humor preliva na sve topice.
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Ma razumemo se, u pravu si zaista :) Ja sam se trudio sam se da ne smaram kad se priča nešto ozbiljno, ali svakako na kraju često ispadne hajdžekovanje topica glupostima koje kapiram većini uveliko idu na ganglije. Dosta.
Giggsy Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 I dalje mi nije jasan Oblak. Svih pet penala u levu stranu i on covek ni da se baci. Dobro, sledece godine neko gotivniji, a za dve zna se - Mou
Cash Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 I dalje mi nije jasan Oblak. Svih pet penala u levu stranu i on covek ni da se baci. Dobro, sledece godine neko gotivniji, a za dve zna se - Mou Mou ali na klupi Intera haha
dillinger Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) Bajern, Real, Barca. U poslednjih 7 sezona u polufinalu su bila uvek barem dva od ova tri kluba a čak tri puta sva tri. Imaju sistem, pare, lakšu ligu i i dalje relativno mlade timove i mogu vladati još godinama. Edited May 29, 2016 by dillinger
MiddleClass Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) Da je Zizu pametan uzeo bi Ibru i odbranio bi LS. Edited May 29, 2016 by MiddleClass
Meazza Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 @dillinger Nema tu sta da se razume, Ronaldo je zlatna koka i placen je da se upravo tako ponasa. Naprotiv, taj veliki klub Real Madrid trlja ruke jer ova slika koju si ovde postovao vredi nekoliko stotina miliona dolara. To je jedan deo price, a drugi je ta njegova teatralnost i samopotenciranje koje u stvari predstavljaju njegov nacin da se iskaze, nesto slicno kao Fredi Merkjuri.
pantelia Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ne znam da li je neko pomenuo, verujem da jeste, samo da ponovim: Danilo je najgori igrac Reala, ikad.
radisa Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ne znam da li je neko pomenuo, verujem da jeste, samo da ponovim: Danilo je najgori igrac Reala, ikad.
ArleKino Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Meni samo nije jasno zasto Pepe jos uvijek nije potpisao za Mourinho United. Strah od implozije kosmosa nakon spajanja Nesvetog Trojstva?
kralj Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ja mislim da će Mou da napadne Varana. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Meni samo nije jasno zasto Pepe jos uvijek nije potpisao za Mourinho United. Strah od implozije kosmosa nakon spajanja Nesvetog Trojstva?Pepe i Diego Costa, Fellaini je vec tamo i to je to tu su svi
Recommended Posts