Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Oblak je odabrao odlicnu strategiju samo nije imao srece :(

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bas me zanima je li ovo dogovoren plan za Oblačenje ili njegova odluka. Užasno minimalizovane šanse na penalima.

Nego, je li čitousnačka mafija radi neki opak posao kad poslednjih godinu dana obavezno svi kriju zube pri konverzaciji ili šta? Zna li ko?

Posted

Barem je uspeo da namesti glavu kako treba za srebrnu medalju.

Posted

Ljigavce je opet krenulo od onog Mijatovog gola 1998. Smor. 

Tad su bili gotivan tim. (Gotivniji od Juventusa svakako.) Ovo sad je za ne poverovat.

Posted

Možda je twitowo plan. Jbga navuko se čuvar soc. Mreže.

Posted

pobeda fudbala nad antifudbalom, možemo biti zadovoljni ishodom ^_^

Posted

Jbg, jedan je od najzaslužnijih što su došli do finala. On dao, on uzeo.

Da, ladno mu je svih pet išlo u istu stranu.

pa stvarno...

e da, komizerejšns za danas, jbg...

Posted

Za pohvalu je što igrači od kojih je polovina u ozbiljnim grčevima ne moraju da se penju na vrh tribine već samo 4-5 redova kako bi se poklonili zvaničnoj krmadi.

Posted

Koliko je navas penala skinuo?

jbte ...

Posted

Ramos nosi neku džihad-traku oko glave?

Posted

Šta je sledeće, Junajted uzima titulu?

Posted (edited)

Oблак их је чикао на средину, мислио је да они мисле да неће баш сваку остати на средини. На крају је он психички пукао и бацио се 2 секунде раније у своу десну страну код шута Роналда иако је лопта по 5-ти пут ишла у леву страну. Некада математика и статистика лажу, шта тек рећи о психологији, неухватљиво.

Edited by Korki
Posted

naredne sezone uzima građanski iz mančestera ^_^

Posted

Ne zaboravimo pohvaliti engleski sudijski tim koji je priznao gol iz ofsajda i propustio da iskljuci bar dvojicu igraca reala. Krmad retardirana.

Posted

Drugi put u životu nisam imao za koga da navijam u finalu. S jedne strane, nakon Partizana najnesimpatičniji klub na svetu, Real Madrid, a s druge strane najružniji fudbal na svetu. Mislio sam da ću moći da izguram kao navijač Reala, zbog Zvezde (ne valja da se puno širi lista prvaka Evrope), ali kako se meč bližio kraju, izgubio sam tu želju.

Očajno prvo poluvreme, pristojan ostatak meča. Očekivano, Atletico Madrid nije tim koji igra dopadljiv fudbal, a Real se dokopao finala zbog sreće u žrebu. Ovo im je verovatno najlakše zarađeni trofej CL.

Žao mi je Juanfrana, nije zaslužio da promaši penal, jako dobar fudbaler i generalno pozitivna ličnost. Neko mora da saopšti Oblaku da se penali brane najčešće bacanjem u stranu i da onda zavisi od toga kakav je šuter. Ovo što je prikazao protiv PSVa i večeras je na nivou petlića. Ronaldo se ni večeras nije pojavio.

Kako će Simeone povratiti Atletico Madrid naredne sezone ostaje pitanje, ali su daleko bliže jednoj prosečnoj sezoni, nego dobroj. Dupli poraz u finalu CL u tri godine sa dosta fudbalera koji su učestvovali u oba finala. Po meni vreme je da promeni strategiju i počne da igra fudbal, a ne da se bavi sabotažom.