Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ono kad ne mogu da ti ospore objektivnu analizu pa laju tako bezveze  <_<

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Objektivno ste najgora ekipa ikad, koja je igrala polufinale LS. :(

Posted

+1 na ruxina

Milijarderi iz Madrida dali samo 1 gol u 180 minuta. Sramota! Siti pobedio!

Posted (edited)

Objektivno ste najgora ekipa ikad, koja je igrala polufinale LS. :(

Ne gledaš fudbal sa razumevanjem :(

Da je taj malecni siti imao samo 10% realovih ulaganja....

Edited by Ruxin
Posted

Eto kad Middle da +1, zadnje vreme doslo za Siti. A jebiga, bas sam bio jedini navijac u baru.

Posted (edited)

ima istine u ovome sto pise ruxin. zapravo dva utiska, to sto je siti otisao na bernabeu sa kurcem na panju i to da ovaj bejlov odbitak nije slucajno usao u gol da bi se ovde, mozda, verovatno, 99%, pucali penali za prolaz. 

realno jedva cekam da im ga cholo zavuche onako masno i prljavo, do pluca.

Edited by yolo
Posted

Milijarderi iz Madrida dali samo 1 gol u 180 minuta. Sramota! Siti pobedio!

Zapravo nisu dali ni taj jedan :lol:

Neviđena bruka!

Posted

Yolo se pali na Simeonea :naughty:

Nisam video dobro, sto je ponisten gol Pepe txe tvora?

Posted

Odlična fudbalska predstava, da se reže i pokazuje deci u vrtićima.

Real malo više pokazao, ali ne bi tačno dali gol do prekosutra da nije ušlo ono sasvim slučajno. Siti dosta hrabar, kako i priliči radničkoj klasi kad igra protiv pijanih štotskih milionera, ali za razliku od lesterove bajke ovde je nažalost ipak novac pobedio. :( Da je igrao silva jasno ko dan da bi se druga pesma pevala, ali avaj....

+1

:(

Posted

Nisam video dobro, sto je ponisten gol Pepe txe tvora?

Zaledje.

Posted

Ko uopšte potcenjuje rezultate? Neko je gore napisao da je Hajnkes dobio Gvardiolu 7:0 što nije tačno pa ga je čovek ispravio.

Murinjov najbolji Real je izbacio na penale koliko se sećam.

Btw. neutralan sam a kudikamo više mi se dopadala ona 1999-2001 ekipa sa Elberom i Efenbergom, ima nas svakakvih valjda.

E ja sam. Ok, potpuno sam smetnuo sa uma tu sezonu, ali sam govorio o sudaru 2 koncepta i to što je ekipu vodio Gvardiolin pomoćnik, ne menja suštinski na stvari. Murinjov najbolji Real su sasvim nadigrali, da ne bi onog sumnjivog penala i šoka zbog kog su odmah primili još jedan gol, prošli bi skroz rutinski. Bolje po Gvardiolu ipak, da ne idemo u sitna crevca puteva do Kante.

Biće bre super finale. U sred noći da me probude, na neki kreativan način koji bi mi napravio nezapamćenu čulni pometnju, rekao bih da je Real Atletiku najgori mečap koji se može zamisliti, al u praksi se dešava da ne pamtim kad ih je Real dobio. 2013?

Posted

:lolol:

perica, kakav panj

:isuse:

Jel rekao sta ocekuje u revansu?

Posted

al u praksi se dešava da ne pamtim kad ih je Real dobio. 2013?

Real je tukao Atletico u zadnje dvije sezone CL (finale 2014, cetvrtfinale prosle sezone), u ligi jos od zadnje Mourinhove sezone nemaju pobjedu nad Simeoneom.

Ne velim ja nista Heynckesovom Bayernu (osim sto je omogucio prvu polovinu Bari-Fljamurtari patkometrije :p ), tim iz 2012-13. je bio drugi najbolji ikad u CL (Van Gaalov Ajax je bio masinerija), ali bezveze mi je da se potcjenjuje Pepova Barca.

Posted

BT Sport planira da se sa problemom niske gledanosti izbori besplatnim strimom finala CL i EL preko, pazi sad, svog youtube kanala :isuse: 

Pretpostavljam da će biti ograničeno na UK područje, ali i to je 60 miliona ljudi plus ko zna koliko Afrikanaca, Azijata, i ostalih Srba sa proxy pristupom. A youtube rekord za live stream je 8 miliona.

Nagledaće se.