kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Koja nepravda bi bila da je Siti zabio pred kraj...zašto?dodatno bi obesmislilo već besmisleno takmičenje meni je žao što ga nisu ušuškali
copkillah Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Koja nepravda bi bila da je Siti zabio pred kraj... jeste, ali bismo možda imali za nijansu interesantnije finale
Deco Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Da se vratim na tren na ovo... Jupove dve godine su nešto najbolje što je Bajern imao još od sredine sedamdesetih. A sezona 2011/12 u CL bila je za pamćenje, to što se nisu okitili titulom jedna je od većih nesreća u istoriji tog takmičenja. Izdominirali grupu smrti (Napoli, Siti, Viljareal), kasnije i najbolji Murinjov Real. Sve to sa jbenim Gomezom u špicu Neverovatno da mu se potcenjuju rezultati jer je, eto, Pep bio na odmoru? Nisu dovoljni onakva Klopova Borusija, onakav Murinjov Real i 7:0 protiv Barse? To je bio jedini Bajern za koga su i neutralni posmatrači mogli navijati. Ko uopšte potcenjuje rezultate? Neko je gore napisao da je Hajnkes dobio Gvardiolu 7:0 što nije tačno pa ga je čovek ispravio. Murinjov najbolji Real je izbacio na penale koliko se sećam. Btw. neutralan sam a kudikamo više mi se dopadala ona 1999-2001 ekipa sa Elberom i Efenbergom, ima nas svakakvih valjda.
beeva Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Kakva motivacija Engleza za evro takmičenja, sramotan pristup. Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka
Miljenko Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Naporan meč za gledanje. City kao da je pokušavao da sačuva 0-1; na kraju uspeše u tome. Razumem da si slabiji, ali da ne zaposliš golmana, makar nekim slabim sutem iz daljine, mi je već neverovatno.
dillinger Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Ko uopšte potcenjuje rezultate? Neko je gore napisao da je Hajnkes dobio Gvardiolu 7:0 što nije tačno pa ga je čovek ispravio. Murinjov najbolji Real je izbacio na penale koliko se sećam. Btw. neutralan sam a kudikamo više mi se dopadala ona 1999-2001 ekipa sa Elberom i Efenbergom, ima nas svakakvih valjda. Na penale u ravnopravnom dvomeču sa verovatno najboljim Realom u ovoj deceniji (zapravo i duže) Izvinjavam se Arleu, nisam onda shvatio to za Pepa.
Deco Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Na penale u ravnopravnom dvomeču sa verovatno najboljim Realom u ovoj deceniji (zapravo i duže) Izvinjavam se Arleu, nisam onda shvatio to za Pepa. Sve se slažem, odličan je Real bio te godine. Nije mala stvar eliminisati ih. Isto mislim da je Bajern zaslužio pobedu u finalu, ali bi šta bi. Rekao bih i da je ta Bajernova sezona 2011/12 takva kakva je bila uticala na to da motivacija sledeće godine bude na apsolutno maksimalnom nivou što je donekle doprinelo sjajnim igrama i rezultatima (naravno uz pojačanja koja su doveli na leto).
Lancia Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 jbt, kako je moguce da upucas 500 miliona milijardi i da izgledas kao reprezentacija srbije?!? Ponapijasmo se u baru, jedino tako moze da se gleda ovakva utakmica. Mancester nije u stanju tri dodavanja da skrpi. Njima ne treba Gvardiola, nego Simeone. Mogu da zamislim prvi trening, 'Ovo je lopta...' Nije ni cudo sto Lester osvoji titulu.
Pokojni Ruxin Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Odlična fudbalska predstava, da se reže i pokazuje deci u vrtićima. Real malo više pokazao, ali ne bi tačno dali gol do prekosutra da nije ušlo ono sasvim slučajno. Siti dosta hrabar, kako i priliči radničkoj klasi kad igra protiv pijanih štotskih milionera, ali za razliku od lesterove bajke ovde je nažalost ipak novac pobedio. :( Da je igrao silva jasno ko dan da bi se druga pesma pevala, ali avaj....
Pokojni Ruxin Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 jbt, kako je moguce da upucas 500 miliona milijardi i da izgledas kao reprezentacija srbije?!? Mlad je trener zidan, da mu ipak damo vremena....
Lancia Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Odlična fudbalska predstava, da se reže i pokazuje deci u vrtićima. Real malo više pokazao, ali ne bi tačno dali gol do prekosutra da nije ušlo ono sasvim slučajno. Siti dosta hrabar, kako i priliči radničkoj klasi kad igra protiv pijanih štotskih milionera, ali za razliku od lesterove bajke ovde je nažalost ipak novac pobedio. :( Da je igrao silva jasno ko dan da bi se druga pesma pevala, ali avaj.... Ja pio, ti pijan
Recommended Posts