MiddleClass Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ma cist gol. Cakir se pljuje bez potrebe. Nego, gdje je Vini da brani malo Toresa. Ja se umorio. :(
Goranz Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Gvardiola je sahranio evropski fudbal. Kakva su se finala nekad igrala, Valensija-Bajern, Milan-Juventus, Čelzi-Mančester... taktičko nadmudrivanje koja lekarska ekipa će više puta da uđe na teren, čiji igrači će sporije da napuste teren prilikom izmene, koliko puta je moguće prebaciti loptu iz ruke u ruku a da se ne izvede aut... srećna vremena. Edited May 3, 2016 by Goranz
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Sjajan je ppp koji i dalje hejtuje tim koji je uspeo (bar na kratko) da razjebe Real i Barsu, pre toga osvoji KupUEFA i veceras upise drugo finale u poslednje 3 sezone.Uuu al su opasni, uzeli kup uefa i škotsku ligu, watch out Edited May 3, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Uuu al su opasni, uzeli kup uefa i škotsku ligu, watch out Cuj, da su potrosili bar 10% kolko City, da bi dosao do jednog polufinala, bili bi nedodirljivi.
Cane Vukic Prebranac Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Анализа на ЗДФ-у: код Гризмановог гола, комплетан везни ред је испао код слања лопте Торесу. И Гризман није био у офсајду, не доводе уопште у питање одлуку.
Muwan Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Nije bio penal, brat Cuneyt se zeznuo za par santima. Nebitno. Realno mi nije jasno zašto je kod Atletikovog gola Alaba išao na ofsajd umesto da isprati Griezmanna. Veliki rizik je preuzeo i popušio, imao bi bolje izglede da ga je jurio. Simeone će u finalu uzimati taoce pored linije ako bude gusto.
Meazza Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Da ne ispadne posle da ih kao gotivim: ne volim kako igra ovaj Atletiko i mrzim Simeoneov fudbal. Ali nemam za koga drugog da navijam od ove cetiri ekipe u polufinalu, jbg. Sigurno necu za Real i Bajern. Plus ima tu nekoliko igraca sto ih gotivim. Edited May 3, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Cuj, da su potrosili bar 10% kolko City, da bi dosao do jednog polufinala, bili bi nedodirljivi. Prema podacima dostupnim na pouzdanom internet portalu transfermarkt.com: atletiko madrid je na transfere u poslednje 3 sezone potrošio zbirno 289 miliona. Popularniji klub iz mančestera sumanuto većih 305 miliona. Pa ti procente računaj sam, slab sam matematičar
Jozef K. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Prema podacima dostupnim na pouzdanom internet portalu transfermarkt.com: atletiko madrid je na transfere u poslednje 3 sezone potrošio zbirno 289 miliona. Popularniji klub iz mančestera sumanuto većih 305 miliona. Pa ti procente računaj sam, slab sam matematičar Piše li za koliko je Atletiko prodao u poslednje tri godine, a za koliko MCFC? Edited May 3, 2016 by Jozef K.
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Piše li za koliko je Atletiko prodao u poslednje tri godine, a za koliko MCFC? Irelevantno!
Muwan Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 E, da, Oblak je car i kralj. Može da bira klub za dalje, ovo što je danas branio može još De Gea možda, i Buffon pre 15 godina.
Ivo Petović Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Što bi uopšte razmišljao o biranju kluba, brani za jedan od top 5 klubova u Evropi, koji će samo rasti...
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Ali zato piše da je junajted u istom periodu potrošio čitavih 418 miliona :oIzvinjavam se na offu jer taj klub nema ama baš nikakve veze sa lš, ali sam zaista morao sa vama da podelim ovaj šokantan podatak. Kuda ide ova igra.... :( Edit: +1 na beorčinovo o oblaku. Objasnio dečko ove 2 tekme Edited May 3, 2016 by Ruxin
Recommended Posts