Miljenko Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Prodjose ponovo ovi smaraci. Protiv Barse su bili bolji, veceras im se bas posrecilo.
John Coltrane Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ni Simeone ne smeta ppp. Udara jadnog cikicu sto dize semafor. :( Mani patnju Middle. Bravo Atleti majstori
Ivo Petović Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Mnogo mi je drago što je Bajern ispao jer su uništili svu konkurenciju u Nemačkoj i lešinare kad god ih neko ugrozi. Nadam se da neće osvojiti CL još 30 godina.
MiddleClass Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Adio Pep. Nabij si tikataka u bulju i ponesi je u Mancester! Tores igrac utakmice!
ToniAdams Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 da ima atletiko nekog krstenog spica a ne balerinu toresa, ladno bi dobili ovu
MiddleClass Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 da ima atletiko nekog krstenog spica a ne balerinu toresa, ladno bi dobili ovu Povuci rijec!
ToniAdams Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 al kako seljacku facu ima miler, meni to utisak veceri. i gece koji sedi na klupi poput kakvog debilka i nezainteresovano posmatra.
Lezilebovich Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 a sto ste svi sigurni tako da penal nije bio ? jeste ovaj uklizao van 16., ali podizanje noge i kontakt je bilo baš oko linije, ne znam odakle takva sigurnost
Recommended Posts