Lord Stef Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Majstorija, kakva minijatura Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
John Coltrane Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Bravo jorgani Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 To je taj smarački Atletikov bunker, 20% poseda, nula šuteva, davljenje Bajernove napadačke koncepcije. Idem pojesti nešto, da ne moram da gledam ovo...
kralj Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Pa kad im najbolji igrač puši klupu Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Pa kad im najbolji igrač puši klupu Sent from my Tapatalk Miler? Plus beskonacno...
renne Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 To je taj smarački Atletikov bunker, 20% poseda, nula šuteva, davljenje Bajernove napadačke koncepcije. Idem pojesti nešto, da ne moram da gledam ovo...+1
yolo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 To je taj smarački Atletikov bunker, 20% poseda, nula šuteva, davljenje Bajernove napadačke koncepcije. Idem pojesti nešto, da ne moram da gledam ovo... sta je atletiko kriv sto je pep sarlatan. svaka retka kontra bajerna dovoljno govori o tome koliko je ova njegova taktika sa posedom 70% sa ovako ekspolzivnim igracima besmislena. mislim za bajern me stvarno zabole ali mi je zao sto ce sledece godine ubiti boga u sitiju, nadam se da nece duze od jedne sezone.
yolo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 zasto se ovaj ugljesa zove koman kada samo jedan covek na kalderonu ima pravo da se tako zove. ovaj slovenac gosa je nevidjeni car btw, 22 godine jbte.
Recommended Posts