John Coltrane Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Sem ovog "pretvaranja" Benzeme da li smo imali jos koji sut ka golu? @ Grandilof Da, milisio sam na Vilsona. To ide na tv.
CerdicLeboeff Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Cudi me da ti mozes tako nesto da kazes. U svakoj utakmici se to desi nekoliko puta. Ovo veze nema sa autobusom ili bunkerom. Мени се чини да и једни и други играју бункер... Реалови одбрамбени играчи су пргавији... Додуше, још је рано за оцјену, али све је траљаво.
John Coltrane Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Cudi me da ti mozes tako nesto da kazes. U svakoj utakmici se to desi nekoliko puta. Ovo veze nema sa autobusom ili bunkerom. Pa meni je uzivanje da gledam Simeoneov bunker protiv Barse zato sto je covek doktorirao disciplinovanu odbranu. I u takvim tekmama cekas Atletikovu kontru ili prekid. Dakle imamo pretpostavku da neko NAPADA. U vecerasnoj tekmi se to ne desava. Jbt kao da je zadnje kolo u grupnoj fazi i da oba tima vodi X dalje.
yolo Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Pa meni je uzivanje da gledam Simeoneov bunker protiv Barse zato sto je covek doktorirao disciplinovanu odbranu. I u takvim tekmama cekas Atletikovu kontru ili prekid. Dakle imamo pretpostavku da neko NAPADA. U vecerasnoj tekmi se to ne desava. Jbt kao da je zadnje kolo u grupnoj fazi i da oba tima vodi X dalje. zalba se odbacuje kao neosnovana
Meazza Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 A ja ti kazem da oba tima napadaju, ali se odbrana igra skoncentrisano, disciplinovano i ostro. Bunker je igrala recimo Kostarika pre dve godine i cekala sansu na penale. E ono je bila smrt za gledati.
Meazza Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Dobro, stoji to da oba tima igraju mozda suvise oprezno sa loptom, ali ne moze se reci da nista ne pokusavaju i da utakmica nije borbena i ravnopravna. A mozda sam ja ocekivao rasturanje od strane Reala pa sam se pozitivno iznenadio, ima i toga iskreno.
Grandilof Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Pa meni je uzivanje da gledam Simeoneov bunker protiv Barse zato sto je covek doktorirao disciplinovanu odbranu. I u takvim tekmama cekas Atletikovu kontru ili prekid. Dakle imamo pretpostavku da neko NAPADA. U vecerasnoj tekmi se to ne desava. Jbt kao da je zadnje kolo u grupnoj fazi i da oba tima vodi X dalje. Doduse priznajem, ovo najvise volim da gledam, Atletico, Dortmund, Bayern (Heynckes), na primer ma sta ko pricao Juve u poslednje vreme ume i to da odigra... Offtopic : Ma gledam i ja oboje uporedo, 'bem ti Selby-ja trapavog... :D
CerdicLeboeff Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) Да будем искрен, чини ми се да нападачима недостаје концентрације. Ови из Реала очекују да Бејл ријеши утакмицу бравуром, али он је деконцентрисан, могуће због притиска. Реалова одбрана је на моменте дјеловала хаотично. Ипак у задњих 15 минута су били сигурнији. Сити је мање више сигуран у одбрани, али у нападу им недостаје идеје. Хесе улази умјесто бензинца. Edited April 26, 2016 by CerdicLeboeff
Meazza Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ocekujem da Modric resi mec lucidnim dodavanjem, Lucas za 1-0 na kraju. A nadam se i prizeljkujem da bude posve suprotno.
CerdicLeboeff Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) Мурињов Порто је био супераутобус. Интер је дао 3 гола Барси. Марадонин син у закону је извео фино претварање. Edited April 26, 2016 by CerdicLeboeff
MiddleClass Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Dosadnija utkamica od finala iz Barija. Ono mi sad djeluje kao Hickokov film naspram ovog.
John Coltrane Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Aman nejomte porediti zabe i babe. Na ovoj tekmi nijedna ekipa ne igra bunker. Sto bi nas narod rekao "jedni ne znaju drugi numeju ". Ja kontam da je prva tekma, da je veliki ulog, ali ovo je bas antifudbal. Siti valjda uplasen istorijskog polufinala posle stotina i stotina sprcanih miliona, a Real bez Ronalda kao malo dete bez tate i mame.
Recommended Posts