April 15, 20169 yr real najlepse igra, bez sumnje. za bajern ne mogu da navijam dok god su barsina kopija atletiko odlican man siti me ne zanima Edited April 15, 20169 yr by bradilko
April 15, 20169 yr Bayern nisam gledao, ali vidim po komentarima da su delovali dobro, kao što sam i očekivao. kao sto si i rekao, bio si u pravu
April 15, 20169 yr Priželjkivao sam polufinale City-Atletico jer bi mi to osiguralo da će u finale ući makar jedan tim od kojeg mi se ne baca pegla. Sad moram da se nadam čudu, po mogućnosti dvostrukom. Сити ће да прође.
April 15, 20169 yr atletiko bajern real siti uzima na kraju real :( (a nadam se ipak barsa) koji sam realno car
April 18, 20169 yr jos jedna titula sampiona evrope. u19 klinci ocekivano i lako dobili psg u finalu. : )
April 21, 20169 yr Lakse ti je da napises @ bilbao nego u bilbau? :) To je to sto se tice Atleticara...
April 26, 20168 yr Ne igra Paris Hilton, izgleda da je zadnja loza. Bilo bi lepo da City prodje, a da na kraju Atletico osvoji.
April 26, 20168 yr gde gledat cl, na ftv, bht1 ili rtrs?Немој на бхт слика је скрндељ. Нису ни ове двије нешто посебно, али су знатно боље од бхт.