Muwan Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 I ne znam da se neki tim bolje od Atletica brani u petercu. Markiraju nenormalno dobro.
CerdicLeboeff Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Гледам сад на арени снимак првог Атлетиковог гола. Гризман сам као дух, Маскерано, Алвеш и Шакира сви ван позиције...
Cane Vukic Prebranac Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 i ja mislio na vecerasnji mec pribojavao se utakmice ali su me prijatno iznenadili - bar iz mog ugla gledano - kimmcih nie gresio, alonso je bio siguran... peto uzastopno 1/2 izgleda je lewa imao laksu saobracajku za vikend pa je to razlog sto je bio na klupi Кимих дошао до репортера ЗДФ-а, овај му честитао и додао како је зарадио шљиву на оку. Кимих се захвалио и рекао да је шљива ипак из Штутгарта неки дан :D
Bright Billy Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Ispade barsa uz voza... To je dobro za fudbal generalno, al mi malo zao zbog suareza. Edit. Iz voza Edited April 13, 2016 by Bright Billy
John Coltrane Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Atletiko je poznat po dobroj organizaciji, disciplini, golovima iz prekida ili kontri i sve to su neophodni uslovi da se izbaci Barsa. Niko sem Hicfilda ih nije drugacije izbacio. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 A dje ti je .gif? :( Ja čuvao ovaj za eventualni gol Pikea, ali sad kad su već ispali...
John Coltrane Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Atletikovi igraci su pretrcali 12km vise od Barsinih :o
John Coltrane Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 i ja mislio na vecerasnji mec pribojavao se utakmice ali su me prijatno iznenadili - bar iz mog ugla gledano - kimmcih nie gresio, alonso je bio siguran... peto uzastopno 1/2 izgleda je lewa imao laksu saobracajku za vikend pa je to razlog sto je bio na klupi Martinez je morao da dobije crveni za faul pre Taliskinog gola. Nojerov kiks na stranu ali Himenez je imao sansu sa penala, Jovic ispred peterca, izgledalo mi je da odbrana ostavlja previse prostora, to ce neko od ove 3 ekipe u polufinalu kazniti. Deluju mi pretanki u odbrani i deluje mi da je Pep vec mislima u Sitiju. Riberijev povratak je jedino pozitivno, gledam ih i u Bundesu prilicno, nema vise onih 3+, 4+, 5+ pobeda s jeseni kada su Kosta-Lewa-Miler kidali, kao da se malo istupila ta ubilacka ostrica.
MiddleClass Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Sve ce to Anceloti dovesti u red. Adio tika taka, dobrodosao 5+!
Strahan Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 bio je lam cini mi se iskosa sa desne kod faula, nije bio zadnji igrac kod joviceve sanse se najbolje vidi da stopere igraju vezni igraci, martinez ga nije ispratio i bio je daleko od njega kad je sutirao na gol, to ce verovatno biti problem u 1/2. mislim da je pep zavrsio za benatijom posle juvea tesko igraju u poslednje vreme, pisao sam na buli o tome, nekoliko pobeda od 1-0. pep je ozbiljan trener, igra 1/2 ls i kupa, na dobrom putu da osvoji titulu prvaka, nece dogovor sa sitijem da ga omete u tome, tu se ne slazemo
Recommended Posts