Nemanja Posrbica Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dopada mi se postava Bayerna, ali i Benfica je načinila modifikacije. Barcelona očekivano, a Atl Madrid se vratio u svoju klasičnu formaciju.
Strahan Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Dopada mi se postava Bayerna, ali i Benfica je načinila modifikacije. alonso je kiksao prosle godine kad su napadaci porta vrsili pritisak na njega prilikom organizacije napada. bayern je taj mec izgubio 3-1 bayern u ls pod pepom na strani ima pobedu, 3 neresene i 3 poraza kad su u pitanju eliminacione utakmice nema mitroglua u timu 11, videcemo sta su spremili kao plan b Edited April 13, 2016 by Ugo
Nemanja Posrbica Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 alonso je kiksao prosle godine kad su napadaci porta vrsili pritisak na njega prilikom organizacije napada. bayern je taj mec izgubio 3-1 bayern u ls pod pepom na strani ima pobedu, 3 neresene i 3 poraza kad su u pitanju eliminacione utakmice nema mitroglua u prvih 11, videcemo sta su spremili kao plan b Preplašeni si bez razloga. Pep se vratio konačno u osnovnu formaciju bez prevelike improvizacije na pozicijama u veznom redu i napadu, šteta što samo nije krenuo sa Comanom na drugom krilu umesto Ribery-ja, mada će mu sigurno dati šansu. Xabi sada pored sebe ima dva igrača koja tada nije imao Thiaga i Vidala.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 voleo bih da benfika prođe, mada imaju pretežak zadatak. doduše gvardiola sa druge strane uliva nadu da ništa nije nedostižno a u španskom dvomeču bilo bi sjajno kad bi mogla oba tima da ispadnu
Strahan Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Preplašeni si bez razloga. Pep se vratio konačno u osnovnu formaciju bez prevelike improvizacije na pozicijama u veznom redu i napadu, šteta što samo nije krenuo sa Comanom na drugom krilu umesto Ribery-ja, mada će mu sigurno dati šansu. Xabi sada pored sebe ima dva igrača koja tada nije imao Thiaga i Vidala. nadam se da si u pravu :) coman vuce povredu od poslednjeg ucesca u repki, preskocio je poslednji mec u prvenstvu
Milosh76 Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Uz malo srece bice na HRT2 :D IMA!!!! Konacno Liga Sampiona bez retarda!
CerdicLeboeff Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Има и на ОБН, али мислим да ће и ХРТ2 и ОБН бити затамњени до полувремена.
189- Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 da bas bi bilo zanimljivo da benfika prodje i onda da igra sa barcelonom u polufinalu. uzivancija bi bila.
MiddleClass Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Koji smor od utakmica. Gabi je prekrizena nula od igraca... Jovic na klupi Benfike.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) opaaaaaa rano su ga dali. moraće još koji. nojer Edited April 13, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts