Nemanja Posrbica Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Stalno vraćaju Eduardu, a Eduardo samo izbija lopte, čak i kada ima opciju za pas.
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Sviraj kraj vise!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Uz Dragu Ćosića, svaki meč Dinama je bar 10% interesantniji.
Miljenko Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ma koliko da je ovaj Rapid pacerski tim, ovako nesto i treba da se desi, kada cuvas najbolje igrace na klupi. Da li oni zele da ispadnu ili sta, nije mi jasno.
Cash Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ma koliko da je ovaj Rapid pacerski tim, ovako nesto i treba da se desi, kada cuvas najbolje igrace na klupi. Da li oni zele da ispadnu ili sta, nije mi jasno. Mentalitet zvani lako cemo.
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Rapida sam gledao za vikend protiv RBSalzburg koga su tukli u gostima 2:1, daleko su oni od pacerskog tima (sto je i mene iznenadilo) Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A ko bi drugi nego ex-Elita. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts