July 17, 20159 yr Ako razmisljas u stilu "Usracu se, usracu se"..sigurno ces se usrati. Razmisljajmo pozitivno. Nego, jel ako ove izbacimo ima jos koje kolo..ili je to-to ? I da..pravilno se kaze Stjaua :)
July 17, 20159 yr Isti djavo, zove se plejof, ali u sustini je jos jedno kolo koje mora da se pregura pre grupa.
July 18, 20159 yr Steaua je mnogo slabija u odnosu na ranije godine. Može Partizan proći ako se ne useru.
July 18, 20159 yr ... što je jedno veliko "ako". Sve i da prodju ostaje još jedan krug kvalifikacija gde ih čeka nešto potpuno nesavladivo za tim koji desetku daje medjiku. Stoga Steaua treba da se posmatra kao solidna prilika za plasman u LE.
July 18, 20159 yr ako pfc dogura do playoff-a angažovaće se markinjos mmw, što će dovesti do selidbe čupavog na klupu ^_^
July 18, 20159 yr Uvek sam bio pobornik bezumnog optimizma zasnovanog na čistim iluzijama tako da dodajem +1.
July 21, 20159 yr Krenuo sam da pišem kako imam utisak da će Ludogorets da slomi zube u Moldaviji uprkos tome što su bolji, jer igraju jako pasivno. Onda prvo Bugari daju gol, pa u sledećem napadu Milsami.
July 21, 20159 yr Jos pola sata. Mada kontam da ce da im se vrati za ono ispadanje od Dinama pre par godina. Ili ce da ispadnu pa ce da im se vrati za Rumune.
July 21, 20159 yr Jos pola sata. Mada kontam da ce da im se vrati za ono ispadanje od Dinama pre par godina. Ili ce da ispadnu pa ce da im se vrati za Rumune.
July 21, 20159 yr Author sva tri znaka su u opciji :D ako moldavci prođu igraće za plejof sa albancima
July 21, 20159 yr Nista nije slucajno! Doduse priznajem da nisam u pravu ako dobiju sa dva ili vise golova razlike