Grandilof Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 И Марсело и Суарез су заслужили мало одмора од фудбала. Sistem kao u NBA recimo, opalis po dzepu i suspenzija i da vidis kako posle nece.
radnik Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Zašto ići do nba, sve to ima u najboljoj ligi. Samo treba prepisati. Taj Suarez je pauzirao 33 meča a da nije dobio crveni nijednom.
Pokojni Ruxin Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Moracemo da ih nabusimo tamo. Ovako ce biti sladje. Taman su se ponadali. Veratti nije igrao jer je povrijedjen kao i Pastore. Blanc je pojeo govno i ubacio Aurier-a (koji naravno nije balvan kako je juce zelio da pokaze) i stavio Marquinhos-a na klupu. Na kraju duplo govno. Ako ne prodjemo, kupicemo opet neke seksi igrace, upalice kad tad. A i engleski simpatizeri ce mi se napiti krvi (onaj navijac Chelsea ostri jezik godinu dana). Kao sto napisah, bice sladje ovako. Ne znam vama, meni je bilo super sinoc. Glavu gore borise, ipak smo mi izmislili igru. Da smo se takmičili u pravljenju kroasana i ispijanju vina recimo, ne sumnjam da bi vi bili glavni favoriti. btw šta je sa svim onim padanjem i foliranjem? Jel to like...a french thing?
borris_ Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Kojim padanjem i foliranjem? Nisam primjetio. Ako je bilo, pola nam je igraca igralo u Italiji. Jao sada odslusah pijane engleze kako pjevaju You'll never walk alone. Pjevaju kako igraju fudbal.
MiddleClass Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Borise, da ponovim, niste valjda ludi da pustite Ibru?
CerdicLeboeff Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Sistem kao u NBA recimo, opalis po dzepu i suspenzija i da vidis kako posle nece. Zašto ići do nba, sve to ima u najboljoj ligi. Samo treba prepisati. Taj Suarez je pauzirao 33 meča a da nije dobio crveni nijednom. Кад су већ увели све те камере ово је више него разуман приједлог. Онолики безобразлук од појединих играча стварно почиње да иде на јетру...
Strahan Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 nesto se bojim da se vfl ne raspane danas, ipak do sada nisu imali ovakvu utakmicu od draxlera ponovo ocekujem da bar malo pomuci obranu reala
John Coltrane Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Zanimljiv tim PSG obzirom da nema Matuidia, Veratija i Luiza.
MiddleClass Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Kakav slobodnjak Ibrahimbegovica. Steta sto ne udje...
Recommended Posts