April 6, 20169 yr Šta mu znači ovo da je EPL "mnogo popularnija u finansijskom smislu"?Ваљда говори о новцу који ПЛ добија од уговора.... Руксин из нот дед.
April 6, 20169 yr I Orije je 1 kvaalitetan balvan. +1 Znaci cim sam video da se ubacio u sredinu znao sam da ce biti belaja.
April 6, 20169 yr E moj Tijago Silva... Koliko gresaka. Vala ako ovoliko grijese igraci moze i Mazic...
April 6, 20169 yr Kakav smeh od utakmice. Skoro da sam se iznenadio kad ga je onaj Zdravko Kuzmanovic dao za 2:1, bilo je cak dva metra od gola.
April 6, 20169 yr Oni izginuše, a mi samo pređemo centar, gospodski, lagano, frak i cilindar, boc - gol! Koja razlika u klasi
April 6, 20169 yr Je l ovo bio opsajdtm Ibre kod golaMogao je da svira, jer je uticao na dešavanja. Neverovatno na šta šeici skrcaše milijarde.
April 6, 20169 yr Kako im se desni bek zatekao na levoj stativi? Ваљда говори о новцу који ПЛ добија од уговора.... Руксин из нот дед. Pa to se kaže bogatija, ne finansijski popularnija. Tviteraški mindset kod Osmeha, sve je popularnosti. Popularan sam 195 cm u visinskom smislu...