CerdicLeboeff Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Šta mu znači ovo da je EPL "mnogo popularnija u finansijskom smislu"?Ваљда говори о новцу који ПЛ добија од уговора.... Руксин из нот дед.
zoki Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 vrhunski fudbalSigurne odbrane i precizni šutevi na obe strane
Meazza Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 I Orije je 1 kvaalitetan balvan. +1 Znaci cim sam video da se ubacio u sredinu znao sam da ce biti belaja.
MiddleClass Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 E moj Tijago Silva... Koliko gresaka. Vala ako ovoliko grijese igraci moze i Mazic...
harper lee Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Kakav smeh od utakmice. Skoro da sam se iznenadio kad ga je onaj Zdravko Kuzmanovic dao za 2:1, bilo je cak dva metra od gola.
Pokojni Ruxin Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Oni izginuše, a mi samo pređemo centar, gospodski, lagano, frak i cilindar, boc - gol! Koja razlika u klasi
Jozef K. Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Je l ovo bio opsajdtm Ibre kod golaMogao je da svira, jer je uticao na dešavanja. Neverovatno na šta šeici skrcaše milijarde.
Weenie Pooh Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Kako im se desni bek zatekao na levoj stativi? Ваљда говори о новцу који ПЛ добија од уговора.... Руксин из нот дед. Pa to se kaže bogatija, ne finansijski popularnija. Tviteraški mindset kod Osmeha, sve je popularnosti. Popularan sam 195 cm u visinskom smislu...
Meazza Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Kako im se desni bek zatekao na levoj stativi? Samoinicijativno.
Pokojni Ruxin Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Да гледам вечерас? Gledaj, pizdarija od fudbala :D
Recommended Posts