ducca Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Samo da kažem, za one koji su na SBB-u, a ne znaju, ako imaju D3GO i u Srbiji su, mogu da gledaju LŠ, preko D3Go na RTRS i Federalnoj... Kad vec spominjes, verovatno nesto ne radim kako treba ali skinuo sam aplikaciju, ulogovao se na svoj sbb nalog i koji god kanal odaberem kaze "You are not allowed to view service pa taj i taj kanal"... :(
radisa Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Kad vec spominjes, verovatno nesto ne radim kako treba ali skinuo sam aplikaciju, ulogovao se na svoj sbb nalog i koji god kanal odaberem kaze "You are not allowed to view service pa taj i taj kanal"... :( A da li si na SBB wireless mreži? Nijedan interesantan kanal ne radi na tuđoj mreži :(
radnik Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Samo da kažem, za one koji su na SBB-u, a ne znaju, ako imaju D3GO i u Srbiji su, mogu da gledaju LŠ, preko D3Go na RTRS i Federalnoj... Sta mu je ovo GO? Imam D3, ali zatamnjena oba kanala :(
Milosh76 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Vec ga je opomenuo, a ko mu je kriv kad je budala!
renne Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Sta mu je ovo GO? Imam D3, ali zatamnjena oba kanala :( preko neta http://www.sbb.rs/d3go/
Recommended Posts