Cane Vukic Prebranac Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^ +1
Pokojni Ruxin Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Otvara se žreb, lepo ja kažem naša godina! Lol pariz
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Otvara se žreb, lepo ja kažem naša godina! Lol pariz Budi smeker, pa se kladi s Borrisom u 10 evrica, ko ja.
Pokojni Ruxin Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Ti si navijač sirotinjskog kluba, boris i ja takve sume držimo pored wc šolje za ne daj boże
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) i to sto kazes. ovo se odnosilo na Borrisovo, mnogo si brz Ruxine. Kako bre navijac sirotinjskog kluba, sad ce da dobiju nov stadion, u planu je da kupe Lens, di ces vise. Edited March 18, 2016 by Majo
ToniAdams Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Toni, daj prognozu. atletiko bajern real siti uzima na kraju real :( (a nadam se ipak barsa)
Pokojni Ruxin Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) i to sto kazes. ovo se odnosilo na Borrisovo, mnogo si brz Ruxine. Kako bre navijac sirotinjskog kluba, sad ce da dobiju nov stadion, u planu je da kupe Lens, di ces vise. Čuj lens On spominje lens dok ovi naši prodaju kavanija eto onako jer im se može, debelo preplaćuju klovnove ( by orije) iz premier lige pa još dovode i pomoćnike im, prave tim skuplji od čitavog ostatka lige u kojoj se nalaze... A ne stani, to su sve borisovi, siti se ipak vodi razumno i profesionalno :( Edited March 18, 2016 by Ruxin
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 atletiko bajern real siti uzima na kraju real :( (a nadam se ipak barsa) huh, s obzirom kako si pogadjao na onom cuvenom zenskom topiku sa svetskog prvenstva, strepim :(
CerdicLeboeff Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^+2
radisa Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 atletiko bajern real siti uzima na kraju real :( (a svakoko nadam se ne Barsa) +1
Pokojni Ruxin Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^-2, već sam objanio Siti je simpatični underdog u ovom duelu. Psž je kobra kai naspram našeg daniel sana. Džoker naspram betmena. Drago naspram balboe. Jedan kalifat dva univerzuma ukratko Edited March 18, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 To je mislio i Tata Martino, godinu dana svaki korner ili centarsut u kazneni prostor je bio prava drama. Niko nije glup, da porice kvalitet Barsinog tima, ali se rezultati Enrikeovog rada vide iz aviona. Valjda zato Bajer i Roma spadaju u elitu a Barsa u pimplere. Iz aviona se samo vidi tvoja neupucenost u Leverov nadimak i historiju istog. Poducicemo te Middle i ja drugom prilikom
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Iz aviona se samo vidi tvoja neupucenost u Leverov nadimak i historiju istog. Poducicemo te Middle i ja drugom prilikom a jbg, ko ce s vama na kraj da izadje.
Recommended Posts