Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^

+1

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Otvara se žreb, lepo ja kažem naša godina!

Lol pariz :lol:

Posted

Otvara se žreb, lepo ja kažem naša godina!

Lol pariz :lol:

Budi smeker, pa se kladi s Borrisom u 10 evrica, ko ja.

Posted

Ti si navijač sirotinjskog kluba, boris i ja takve sume držimo pored wc šolje za ne daj boże :fantom:

Posted (edited)

i to sto kazes.

ovo se odnosilo na Borrisovo, mnogo si brz Ruxine. Kako bre navijac sirotinjskog kluba, sad ce da dobiju nov stadion, u planu je da kupe Lens, di ces vise.

Edited by Majo
Posted

Toni, daj prognozu.

atletiko bajern real siti

uzima na kraju real :(

(a nadam se ipak barsa)

Posted (edited)

i to sto kazes.

ovo se odnosilo na Borrisovo, mnogo si brz Ruxine. Kako bre navijac sirotinjskog kluba, sad ce da dobiju nov stadion, u planu je da kupe Lens, di ces vise.

Čuj lens :isuse:

On spominje lens dok ovi naši prodaju kavanija eto onako jer im se može, debelo preplaćuju klovnove (™ by orije) iz premier lige pa još dovode i pomoćnike im, prave tim skuplji od čitavog ostatka lige u kojoj se nalaze...

A ne stani, to su sve borisovi, siti se ipak vodi razumno i profesionalno :(

Edited by Ruxin
Posted

(a nadam se ipak barsa)

huh, s obzirom kako si pogadjao na onom cuvenom zenskom topiku sa svetskog prvenstva, strepim :(

Posted

formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^

+2
Posted

(a svakoko nadam se ne Barsa)

+1

Posted (edited)

igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^

-2, već sam objanio

Siti je simpatični underdog u ovom duelu. Psž je kobra kai naspram našeg daniel sana. Džoker naspram betmena. Drago naspram balboe.

Jedan kalifat dva univerzuma ukratko

Edited by Ruxin
Posted

To je mislio i Tata Martino, godinu dana svaki korner ili centarsut u kazneni prostor je bio prava drama. Niko nije glup, da porice kvalitet Barsinog tima, ali se rezultati Enrikeovog rada vide iz aviona.

Valjda zato Bajer i Roma spadaju u elitu a Barsa u pimplere.

Iz aviona se samo vidi tvoja neupucenost u Leverov nadimak i historiju istog. Poducicemo te Middle i ja drugom prilikom :fantom:

Posted

Iz aviona se samo vidi tvoja neupucenost u Leverov nadimak i historiju istog. Poducicemo te Middle i ja drugom prilikom :fantom:

a jbg, ko ce s vama na kraj da izadje.