kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Pobjednik duela PSG-City osvaja!+1 -_-
gone fishing Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^
Nemanja Posrbica Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Jedan od težih protivnika za Barcelonu. Potpuno drugačije je igrati na bodove i dvomeč. Šanse u dvomeču Atl Madrida rastu. Na sve to, Atl Madrid je i domaćin u drugom meču. Jasno, Barcelona je favorit, ali je mogla bolje da prođe u žrebu.
borris_ Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Zadnji i jedini put kada smo igrali protiv MC-a (0-0), napadaci su nam bili Kezman i Luyundula
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 zanimljivo, sad citam, u svim zrebovima 1/8 i 1/4 barsa, city, psg, arsenal, celzi, juve, milan, bajern i inter su sastali medjusobno 24 puta i nijednom protiv reala, koji se za to vreme sastajao sa lionom i salkeom po dva puta, apoelom, totenhemom, cska, bvb...
grunt Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Skoro kao da je UEFA korumpirana i da je zreb namesten, ali to je nemoguce!
Bright Billy Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Dobar zreb, tacno ce city i psg da se potuku za to cetvrto mesto koje godinama visi prazno...
Malvo Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Dohvatice Enrike Coloa, a posle i Pepa, opet. Samo Orasiju nije valjao!
crtamOrasi Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Enrique u Romi je uglavnom izazivao mucninu ravnu Garcii u najgorem izdanju. Pokusaji titikake sa totalnim krsom od sastava. Ispao od Slovana, a Catanije ga redovno tovarile. Pritom je i doveo Jose jebenog Angela umesto vec vidjenog R. Rodrigueza. Ubio Inter na mrtvo mesto jednom, do duse.
John Coltrane Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Enrike u Romi je mera njegovih trenerskih sposobnosti i ja bih umeo da vodim tim sa onakvim triom Namesta se finale Barsa-Bajern.
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 To je mislio i Tata Martino, godinu dana svaki korner ili centarsut u kazneni prostor je bio prava drama. Niko nije glup, da porice kvalitet Barsinog tima, ali se rezultati Enrikeovog rada vide iz aviona. Valjda zato Bajer i Roma spadaju u elitu a Barsa u pimplere.
Jozef K. Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Kada bi u polufinalu namestili PSG - Real, Barsa - Bajern bio bih zahvalan korumpiranom ćelavku.
aram Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Bajer i Roma spadaju u elitu... alo, bre! ne stavljaj mi romu u istu recenicu s ovim laznjacima!
Lancia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 alo, bre! ne stavljaj mi romu u istu recenicu s ovim laznjacima! ma ja to zbog CrtamOrasnice, gde znam da i vi Svabe volite Romu. Toni, daj prognozu.
Recommended Posts