Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Pobjednik duela PSG-City osvaja!

+1

-_-

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

formalnost za real i bajern, barsa će se mučiti sa bunkerom atletika, tako da jedini dvomeč koji će biti zanimljiv za gledanje predstavlja arapski duel, igračka kog šeika će proći u 1/2 finale ^_^

Posted

Jedan od težih protivnika za Barcelonu. Potpuno drugačije je igrati na bodove i dvomeč. Šanse u dvomeču Atl Madrida rastu. Na sve to, Atl Madrid je i domaćin u drugom meču. Jasno, Barcelona je favorit, ali je mogla bolje da prođe u žrebu.

Posted

Zadnji i jedini put kada smo igrali protiv MC-a (0-0), napadaci su nam bili Kezman i Luyundula :isuse:

Posted

zanimljivo, sad citam, u svim zrebovima 1/8 i 1/4 barsa, city, psg, arsenal, celzi, juve, milan, bajern i inter su sastali medjusobno 24 puta i nijednom protiv reala, koji se za to vreme sastajao sa lionom i salkeom po dva puta, apoelom, totenhemom, cska, bvb...  

Posted

Skoro kao da je UEFA korumpirana i da je zreb namesten, ali to je nemoguce!

Posted

Dobar zreb, tacno ce city i psg da se potuku za to cetvrto mesto koje godinama visi prazno...

Posted

Dohvatice Enrike Coloa, a posle i Pepa, opet. Samo Orasiju nije valjao!

Posted

Enrique u Romi je uglavnom izazivao mucninu ravnu Garcii u najgorem izdanju. Pokusaji titikake sa totalnim krsom od sastava. Ispao od Slovana, a Catanije ga redovno tovarile. Pritom je i doveo Jose jebenog Angela umesto vec vidjenog R. Rodrigueza. Ubio Inter na mrtvo mesto jednom, do duse.

Posted

Enrike u Romi je mera njegovih trenerskih sposobnosti i ja bih umeo da vodim tim sa onakvim triom :jerry: 

Namesta™ se finale Barsa-Bajern.

Posted

To je mislio i Tata Martino, godinu dana svaki korner ili centarsut u kazneni prostor je bio prava drama. Niko nije glup, da porice kvalitet Barsinog tima, ali se rezultati Enrikeovog rada vide iz aviona.

Valjda zato Bajer i Roma spadaju u elitu a Barsa u pimplere.

Posted

Kada bi u polufinalu namestili PSG - Real, Barsa - Bajern bio bih zahvalan korumpiranom ćelavku.

Posted

Bajer i Roma spadaju u elitu...

alo, bre! ne stavljaj mi romu u istu recenicu s ovim laznjacima! :mad:

Posted

alo, bre! ne stavljaj mi romu u istu recenicu s ovim laznjacima! :mad:

ma ja to zbog CrtamOrasnice, gde znam da i vi Svabe volite Romu.

Toni, daj prognozu.