July 28, 20159 yr Moraju da napadaju u revansu a ovi norvezani to jedva cekaju. Oleshice ih iz kontre..
July 28, 20159 yr Gledam sastav veznog reda Monaca. Čine ga Moutinho, Toulalan i brdo klinaca. Jedan je 94', a ostali (6-7 fudbalera) su još mlađi. Postoji i realna opcija da ih napusti i Moutinho do kraja prelaznog roka. Pašalić i Kurzawa su dali odlične golove večeras.
July 29, 20159 yr Gledam sastav veznog reda Monaca. Čine ga Moutinho, Toulalan i brdo klinaca. Jedan je 94', a ostali (6-7 fudbalera) su još mlađi. Postoji i realna opcija da ih napusti i Moutinho do kraja prelaznog roka. Pašalić i Kurzawa su dali odlične golove večeras. Pasalic je igracina, sa 18 godina je nosio igru Hajduka, a sezonu pre te je nekoliko meseci proveo u bolnici, cak je bilo pitanje da li ce nastaviti karijeru. I dalje ne mogu da prezalim sto je otisao iz Hajduka, ove kvalifikacije za LS i golove je trebalo da igra i daje u Hajdukovom dresu.
July 29, 20159 yr Odličan igrač, prošle godine sam ga gledao u Elche-u par puta, pre toga u Hajduku. Baš ume da igra fudbal. Jedino što mi se ne sviđa što će se puno seliti po pozajmicama dok ne dobije šansu u Chelsea-u.
July 29, 20159 yr Ako uspije u Monaco-u, vec iduce godine ce igrati za Chelsea. Ovi su ga pozajmili bez prava na kupovinu.
July 29, 20159 yr Repriza prošlogodišnje PO za CL, očekivao sam bolji meč. Red Bull ima opet problem da razbije Malmo. Ovaj momak iz Rada Rodić je odmah postao standardan na desnom krilu. Lewicki odličan defanzivni veznjak, baš će me začuditi ako ne napravi neku solidnu karijeru. Rosenberg im ušao u glavu. Nisam odavno gledao dva tima da igraju klasičnih 4-4-2 jedni protiv drugih.
July 29, 20159 yr dinamo je bolji na strani, ne prija im maksimir Динамо игра невјероватно споро за екипу са онаквим "брзанцима", што б' рек'о Драго Ћосић. Синоћ су сваки пут нападали на већ постављену формацију Норвежана и наравно нису могли пробити.