March 8, 20169 yr Kako seva po ovoj Ronaldovoj desnoj strani, svaki put kad Dinj predje pola ima hektar prazne zemlje.
March 8, 20169 yr Koliko losih suteva, na Real-Roma, neverovatno. Pretpostavio sam da ce gosti imati par dobrih sansi, ali je realizacija i dalje kriminalna.
March 8, 20169 yr Sad bar mogu na miru da navijam za Gent. edit: I tamo ga metnuo Sirle. nazad u Madridu, ulazi Totti uz ovacije Edited March 8, 20169 yr by John Coltrane
March 8, 20169 yr Real ce ispasti u 1/4 od svakog ko nije City ili Wolfsburg, a ne bi bilo iznenadjenje da fasuje i od njih. Mi smo premekani i prenaivni za ovo, 1/8 je prava mera, mada smo mogli da prodjemo i bolje u dvomecu, ne i da se plasiramo dalje. Dzeko moze da nastavi karijeru u Besiktasu.
March 9, 20169 yr Dzeko moze da nastavi karijeru u Kini, posto bi u Besiktasu sedeo na klupi M.Gomezu Mene vise brine igra Salaha koji je poput krave koja da 5 litara mleka i onda se ritne nogom i obori kofu.
March 9, 20169 yr Ode Benfika, bomba Himeneza, a Gaitan se samo naklonio odbitku. Edited March 9, 20169 yr by John Coltrane