Lancia Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 staznam, ipak je to ozbiljna liga jeste, ali ja mrzim Hetafe.
Miljenko Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Dosta bolje drugo poluvreme. Ispromasivase se i jedni i drugi, te iz onog drugog razloga, nisam odusevljen.
Strahan Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 e moj Gvardiola... vole!Salji cv mozda se predomisle pa te postave umesto karlita Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 sad kad juve parkira autobus u minhenu i tutne mu jedan iz kontre
Strahan Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Nezadovoljan rezultatom, prvo pol odlicno u drugom solidno do primljenog gola. Kimmich morao bolje kod oba gola juvea Sent from my iPhone using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Одлична утакмица у Торину.А овамо ... Фламини Значи, нисам стигао да довршим мисао "гдје само ископа мртвог Фламинија и шта хоће с њим", а овај већ направио пенал
ToniAdams Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 da nije arsena i arsenala, flamini, rambo, metara, oksara, velbek pa i ziru gledali bi ligu sampinjona na malim ekranima tv prijemnika. ipak je to mnogo za jedan tim sa satro ambicijama. pa nek opet arsenal bude jedini od timova velike petice koji nije doveo igraca u polju u prelaznom roku.
Have_Fun Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Salji cv mozda se predomisle pa te postave umesto karlita Sent from my iPhone using Tapatalk tesko iz iskustva znam (poslao na 70 firmi, laboratorija, zavoda, instituta) da CV i pisma preporuke ne vrede pisljiva boba.. sve sad ide na vezu, koga znas i u kojoj si stranci :/ ja nista to :/
ljakse Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 da nije arsena i arsenala, flamini, rambo, metara, oksara, velbek pa i ziru gledali bi ligu sampinjona na malim ekranima tv prijemnika. ipak je to mnogo za jedan tim sa satro ambicijama. pa nek opet arsenal bude jedini od timova velike petice koji nije doveo igraca u polju u prelaznom roku. Nije siroti Vengerara kriv što mu ti likovi uzurpiraju prvih 11 :(
Ivo Petović Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 da nije arsena i arsenala, flamini, rambo, metara, oksara, velbek pa i ziru gledali bi ligu sampinjona na malim ekranima tv prijemnika. ipak je to mnogo za jedan tim sa satro ambicijama. pa nek opet arsenal bude jedini od timova velike petice koji nije doveo igraca u polju u prelaznom roku. A bogami ni Volkotara... Ali Mertesaker koji po ko zna koji put ispada na centru sa svojih 2 metra, a onda stigne do kaznenog u trenutku kad se ovi već uveliko raduju kod korner zastavice...
Meazza Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 (edited) Kako ono ide, Juve je kesa, ili kako ono kazu pojedini nemaci pojma. Jedan od 5 ozbiljnih timova u Evropi. Prvi Bajernov gol je plod srecnog odbitka i Pepovog stila igre koji podrazumeva besomucne paseve i niske centarsuteve u peterac. Kod drugog gola je bio faul u toku akcije, sudija majmun nista nije svirao. I naravno, najpotcenjeniji igrac na svetu Arjen Robben. E sad, svaka taktika ima i svoj minus, pa tako i Guardiolina visoka odbrana. Cuadrado imao odlicnu sansu, Mandzukic veoma, veoma prijatno iznenadio, Dybala i Pogba svetska klasa. Svaka cast Alegriju, mrzim ga kao psa, ali uci na greskama. Jedan od najboljih trenera na planeti iako je upropastio tim za koji sam navijao. Edited February 23, 2016 by IndridCold
Recommended Posts