189- Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 I zašto ovo nije bio žuti zbog jebanje sudije i publike u zdrav mozak... Ja bih za ovo davao i crveni, pa foliraj skote sledeći put... odavno pricam da bih za simuliranje davao direktan crveni. samo na taj nacin se moze iskoreniti gluma.
ducca Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Kakva glupost da mora Ter Stegen da brani u kupovima a Bravo u ligi.
Have_Fun Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 kakva je tekma juve - bajern? zavisi za koga navijas meni super :D Bajern uglavnom nadire, ovi se brane, pokusavaju iz prekida, eventualno iz neke kontre koje nema Mogao bi da padne jos jedan gol za 0:3, cisto da se ne cimaju u Minhenu
Have_Fun Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Da, posle 0:2, Juve još ima šanse izbaksuzirao si...
Milosh76 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Za Arsenal igraju Ceh, Sancez i ponekad Ozil, ostalo je teski drvored. Onu sanu iz prvog poluvremena bi dalo pola igraca iz JSL lige kad je Cembrlen (cini mi se da je on) primao loptu iz 3 puta, pa sutirao na gol po zemlji, dok je golman lezao na travi.
Lancia Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 zavisi za koga navijas meni super :D Bajern uglavnom nadire, ovi se brane, pokusavaju iz prekida, eventualno iz neke kontre koje nema Mogao bi da padne jos jedan gol za 0:3, cisto da se ne cimaju u Minhenu ma ne navijam, nego da stave u isto vreme ova dva meca
Strahan Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Steta za kummicha bez greske do gola juvea Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 haha navijaci mislili da sudija vadi zutu kartu
Recommended Posts