Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

:)

Sta ti radis na topicu Liga Sampiona?

Pripremam se za herojsko ispadanje od Barcelone. :fantom:

Bane drzi Chelski u igri, a 189 neverue.

Neverovatno koliko loše izgleda Chelsea, PSG igra solidno, ali oni nemaju dovoljno dubok sastav ni ove godine.

Pedru samo zuti, za manje od ovog Nani je dobio crveni <_<

Челзијев тим је изишао из аутобуса, али аутобус није изишао из њих... милион пута иста прича. Јавор 1345. нивоа. ПСЖ не мере више од овог.

ПСЖ не мере више од овог.

nece im ni trebati vise...

Opet pogrešna izmena, nada se potezu umesto stvaranju igre. Blancov PSG ide u kontra smeru već duže vreme. Sem osvežavanja Di Marije ništa nije uspeo da uradi kako treba i većina igrača igra ispod očekivanja. Previše se oslanjaju na individualni kvalitet igrača.

Zna Celsi da odigra kvalitetan autobus. Odlicno se brane, a pritisnu (i to odlicno) kada osjete da je protivnik malo popustio.

Mi smo losi, kao protiv Lille-a (zadnja utakmica).

Opet cemo morati da nosimo katanac u London.

Previše se oslanjaju na individualni kvalitet igrača.

Убоде их сада.

Opet pogrešna izmena, nada se potezu umesto stvaranju igre. Blancov PSG ide u kontra smeru već duže vreme. Sem osvežavanja Di Marije ništa nije uspeo da uradi kako treba i većina igrača igra ispod očekivanja. Previše se oslanjaju na individualni kvalitet igrača.

Malo si se zajebo.

A sta je promasio protiv Lille-a. Ne vjerujem da ga je dao.

Popišao se po meni legitimno, samo će doći na zicer nekom organizovanom klubu i dobiti po nosu.

Lorane covece podaj Kavanija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:fantom:

Verati je majstor.

Popišao se po meni legitimno, samo će doći na zicer nekom organizovanom klubu i dobiti po nosu.

Не значи да је ово готово...