Yoda Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 E, a zašto munčester brani kornere gore nego Partizan? U 2p je bukvalno svaki korner Wolfsburga ispao čist zicer... +1 Mrak potpuni.
ZokiAsov Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 E, a zašto munčester brani kornere gore nego Partizan? U 2p je bukvalno svaki korner Wolfsburga ispao čist zicer... Iskrivicemo ih na prolece u ligi evrope.
Muwan Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Neverovatno kakva utakmica, koliko šansi. Najzad nešto zanimljivo.
levi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Astana poslednja sa dva poraza. A u grupi gde je mrtvi mančester junajted niko nema manje od dva poraza
Bogotac Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Samo da ode ovaj sa klupe,nikako mu ne dozvoliti da kupuje bilo sta na zimu,ne smem ni da zamislim njegove zelje Takodje vreme je za rastanak sa Runijem,na zimo ili na leto
Giggsy Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ocekivano sta. Cim sam video grupu znao sam, a veceras mi se samo vratio Bazel pred oci cim je pocelo. Slavicu dan kada onaj idiot ode iy kluba, jebo ga onaj koji ga je prvi predlozio
Kreator Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Iskrivicemo ih na prolece u ligi evrope. tako je.
MancMellow Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ok, to je to. Matori treba da ide na leto.
Meazza Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 LVG's a curse on you, MMW. Volim kad sam od početka u pravu.
Recommended Posts