Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Pokazao je nameru da igra loptom i uticao na igru definitivno Edited December 8, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Jel zna neko gde stanuje Milorad Mazic?
MocaVukotic Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kakav ofsajd, pa nije mata dirao loptu pa šta, lopta ide u njegovom pravcu a on je 2 metra od golmana. baš pasivno do moga.
ducca Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ne samo Mata nego i Martial, cak mislim da je Martial vise kriv za ofsajd...
John Coltrane Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kakva budalastina. Niti je lopta isla ka drugom igracu (koji bi dao gol), niti je Mata zaklonio ugao golmanu (kao npr. kod slobodnjaka ili suta od odbice), cime je Mata uticao na golmana?
Giggsy Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Ma igramo ocajno, a problem je sto nema ko da udje sa klupe. Jedino Young da padne Znao sam da ispadamo, ovo lici na ono vece kad se Vida povredio i kad smo ispali A kad vidim da Giggs silazi da se raspravlja sa sudijama, dok ono sedi... Edited December 8, 2015 by Giggsy
čekmeže Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Ma otkuda, samo je bio ispred golmana i cimnuo. edit @ coltrane Edited December 8, 2015 by čekmeže
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Zovite nekog eminentnog sa fkcz teme da izveštači, tamo su pismeni što se razumeju u fudbal
John Coltrane Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Ovo mi je najsvezije u glavi. https://www.youtube.com/watch?v=t7mp0qKln48 valjda je ovo uticanje na igru (sto je uradio Koutinjo) pa je drugi igrac dao gol. Edited December 8, 2015 by John Coltrane
Malvo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kakva je pozicija ludog Luje kod uprave i Glejzera? Nemoguce da mirno gledaju kako im sa ovim propada neocekivano dobra prilika da se vrate na najvisi nivo.
MancMellow Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 ruka u kaznenom nije penal...zašto bi bila...
Recommended Posts