Nemanja Posrbica Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 gotivna je astana :) A Benfica je očajna ove sezone.
John Coltrane Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Jbg Benfika sa bodom ide dalje ali su stisli i ipak idu na pobedu. Ali u POR ligi jesu tuzni. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Nije problem rezultat, problem je igra. Oni su u sezoni tranzicije, ali zaista deluju neuporedivo slabije nego prethodnih godina. Mnogo su jalovi.
John Coltrane Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Uticaj trenera je jasan-pogledaj samo renesansu Sportinga. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Uticaj trenera je jasan-pogledaj samo renesansu Sportinga. Naravno, mislim da sam i pred sezonu najavio na odgovarajućem topicu da je po meni Sporting favorit u Portugaliji. Sporting je i malo igrača promenio, a poboljšao se na poziciji trenera. Benfica je baš anemična, čak i više nego što sam očekivao. Nije da su oni pola sastava promenili, malo bitnih igrača ih napustilo, možda jedno Lima od ključnih iz prošlogodišnjeg sastava.
MiddleClass Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Jel im trener bacio kakvu kletvu prije sto je otisao u Sporting? Pitam za druga.
ArleKino Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) Akinfeev Znaci, nocas Sekta izgubi od PSV-a i ispada? Pitam za Middlea. Edited November 25, 2015 by ArleKino
Jozef K. Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Akinfeev [emoji38] Znaci, nocas Sekta izgubi od PSV-a i ispada? Pitam za Middlea. To bi bio baš lep epilog. Poslao tapatalk
Strahan Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) Leno opet objasnio, tek sam sad video gol. Edited November 25, 2015 by Ugo
MancMellow Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 United: De Gea, Darmian, Smalling, Rojo, Blind, Schweinsteiger, Schneiderlin, Lingard, Rooney, Memphis, Martial. Substitutes: Romero, McNair, Young, Fellaini, Mata, Pereira, Wilson.
Cane Vukic Prebranac Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Овај Слуцки изгледа као да се не тријезни.
Cash Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Овај Слуцки изгледа као да се не тријезни. Mozda je bio nocas u klubu 12 :D
ducca Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 United: De Gea, Darmian, Smalling, Rojo, Blind, Schweinsteiger, Schneiderlin, Lingard, Rooney, Memphis, Martial. Substitutes: Romero, McNair, Young, Fellaini, Mata, Pereira, Wilson. Prvi put od pocetka sezone sam zadovoljan timom koji je izveo, zivo me zanima kako ce da izgleda prednja cetvorka uz pretpostavku da je Martial na 9, Runi iza a ova dvojica po strani...
John Coltrane Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Fin gest navijaca PSV. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts