November 24, 20159 yr ma jebo brata midla, nego da dzeko nije dao ovaj na kraju mislim da bi potonuo u kanal toliko da ne bi mogli ni kinezima da ga prodamo... Sto jes jes, ostali su (smo) vec navikli :D
November 24, 20159 yr U svim situaicijama u kojima je Roma imala priliku, Vermaelen je bio glavni defanzivni protagonista.
November 24, 20159 yr Gol, penal i šansa na 0-0 iz glave, mada mislim da su imali još jednu kod koje je Vermaelen napravio grešku. Dinamo je imao veliki broj pasova protiv Arsenala, interesantan podatak.
November 24, 20159 yr U zadnjem kolu Chelsea-u odgovara remi, jer imaju bolju gol razliku u krugu (uzimam kao sigurno da će Kiev da dobije Maccabi TA). Tačnije, Kiev ima +1, Chelsea 0, a Porto -1. Porto je sam sebe sahranio, mada im je sudija "pomogao" upitnim penalom, a i Dinamo je par puta vadio loptu sa linije.
November 25, 20159 yr Barsa-Bajern Finale svih finala Sa ovakvom formom Barse, Bajern ima sanse taman koliko Roma ili Bate.
November 25, 20159 yr Ko god da je sinoc igrao @ Barsa primio bi 5+. Ne mogu da nadjem pregled Makabi vs Celzi, kako je branio Rajko?
November 25, 20159 yr Imao je par vrhunskih intervencija, ali je i trapavo reagovao kod cetvrtog gola.