November 24, 20159 yr A Rajkovic zive lopte vadi. I onda ga prima iz slobodnjaka... Edited November 24, 20159 yr by ducca
November 24, 20159 yr Jadna roma, još jednom... I penal odbrane, i ne vredi... Roma ima tu istoriju da u LS prima ponekad puno, ali, ovo je otužno, ne samo rezultatski, nego i igrački...
November 24, 20159 yr Ovaj Wenger je budala, goni Sancheza i Ozila svih 90 minuta u vec dobijenoj utakmici pa kuka kako su mu nesto umorni, "ali zele da igraju na svoju ruku"
November 24, 20159 yr Ovaj Wenger je budala, goni Sancheza i Ozila svih 90 minuta u vec dobijenoj utakmici pa kuka kako su mu nesto umorni, "ali zele da igraju na svoju ruku" Strasno sta taj covek radi, Alexisa nije odmorio od pocetka sezone, sa sve putovanjima do Chilea i nazad par puta...
November 24, 20159 yr Kaze Tesovic, a propo dobre igre Barse, "kad gledate Barselonu mislite da je fudbal jednostavna stvar....a u stvari i jeste, samo je ljudi zakomplikuju"
November 24, 20159 yr Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu.
November 24, 20159 yr Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu. Plasi se da ne primi 7 u zadnjem kolu.
November 24, 20159 yr Badstuber pocrveneo. Duga pauza je uticala da u nekim situacijama bude neodlucan, nedostaju mu utakmice.
November 24, 20159 yr Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu. ma jebo brata midla, nego da dzeko nije dao ovaj na kraju mislim da bi potonuo u kanal toliko da ne bi mogli ni kinezima da ga prodamo...