ducca Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) A Rajkovic zive lopte vadi. I onda ga prima iz slobodnjaka... Edited November 24, 2015 by ducca
radisa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Jadna roma, još jednom... I penal odbrane, i ne vredi... Roma ima tu istoriju da u LS prima ponekad puno, ali, ovo je otužno, ne samo rezultatski, nego i igrački...
Babu Bhatt Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 dal može roma do 6-6? Tesko, jako tesko via Tapatalk
Calavera Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ovaj Wenger je budala, goni Sancheza i Ozila svih 90 minuta u vec dobijenoj utakmici pa kuka kako su mu nesto umorni, "ali zele da igraju na svoju ruku"
ducca Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ovaj Wenger je budala, goni Sancheza i Ozila svih 90 minuta u vec dobijenoj utakmici pa kuka kako su mu nesto umorni, "ali zele da igraju na svoju ruku" Strasno sta taj covek radi, Alexisa nije odmorio od pocetka sezone, sa sve putovanjima do Chilea i nazad par puta...
John Coltrane Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Kaze Tesovic, a propo dobre igre Barse, "kad gledate Barselonu mislite da je fudbal jednostavna stvar....a u stvari i jeste, samo je ljudi zakomplikuju"
crtamOrasi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu.
Cash Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu. Plasi se da ne primi 7 u zadnjem kolu.
Strahan Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Badstuber pocrveneo. Duga pauza je uticala da u nekim situacijama bude neodlucan, nedostaju mu utakmice.
aram Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Gde je brat Middle da me zajebava? Ponovo nas nakantaju u CL, a on tisi od misa koji pisa na vatu. ma jebo brata midla, nego da dzeko nije dao ovaj na kraju mislim da bi potonuo u kanal toliko da ne bi mogli ni kinezima da ga prodamo...
Recommended Posts