Goranz Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Arsenal mora da pobedi ili sa jednim golom a da to minimum bude 3:2 ili sa dva gola.
crtamOrasi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Medjusobni prvo. Arsenalu treba i pobeda od 2 razlike bez kiksa protiv Dinama i uz pobedu Bayerna na Olyjem.
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Vini, jel ti srce ko i meni zaigralo kad je sinoc cijeli stadion skandirao Zoze Murinjo? :D
crtamOrasi Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Mani ti Vinija, moram da ti kazem da ste verovatno jedina ekipa u kosmosu koja ima sizofreniju odbranu od nas. I vas Grk nema jedan zdrav neuron u glavi, Manolas je fakin Bekenbauer za njega.
MiddleClass Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Mani ti Vinija, moram da ti kazem da ste verovatno jedina ekipa u kosmosu koja ima sizofreniju odbranu od nas. I vas Grk nema jedan zdrav neuron u glavi, Manolas je fakin Bekenbauer za njega. Dobar je Papa. Svaki ofanzivni prekid je pola gola sa njim u timu.
Babu Bhatt Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ovaj Bate ne mozes ne voljeti. via Tapatalk
John Coltrane Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Dugo je izdrzala Elita! :D Kako su primili? Jbt nisam jos ni upalio stream vec 1:0. edip: Komentator objasnjava da je gol "na dusu" Lena-prosla lotpa kroz njega ako sam ga dobro cuo. Edited November 24, 2015 by John Coltrane
ArleKino Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 edip: Komentator objasnjava da je gol "na dusu" Lena-prosla lotpa kroz njega ako sam ga dobro cuo. To i jest najbolji komentar - kroz ruke i kroz noge.
John Coltrane Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ne znam da li sam gledao u zivotu veceg talenta a veceg kiksera i tragicara.
porucnik vasic Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ovaj Bate ne mozes ne voljeti. via Tapatalk +1 Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Elita se vraca, urodili su plodom svi napadi od pocetka drugog poluvremena. Jebeni reditelj prenosa nije pustio reprizu gola
John Coltrane Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Zenit u stilu Barse izvodi akciju za 2:0. Ne pratim im toliko ligu, ali kad god sam ih gledao u LS delovali su sasvim dobro. Bice to 5 od 5 sasvim izvesno posle ovog meca. OL je bio osakacen povredama, Valensija je vrlo impotentna od pocetka sezone, dok je Gent prijatno iznenadio u LS. Ova ekipa je dugo na okupu, deluju kompaktno, mozda ako ih pogleda zreb upadnu u 1/4finale.
Recommended Posts