Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Arsenal mora da pobedi ili sa jednim golom a da to minimum bude 3:2 ili sa dva gola.

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Medjusobni prvo. Arsenalu treba i pobeda od 2 razlike bez kiksa protiv Dinama i uz pobedu Bayerna na Olyjem.

Posted

Hvala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Vini, jel ti srce ko i meni zaigralo kad je sinoc cijeli stadion skandirao Zoze Murinjo? :D

Posted

Mani ti Vinija, moram da ti kazem da ste verovatno jedina ekipa u kosmosu koja ima sizofreniju odbranu od nas. I vas Grk nema jedan zdrav neuron u glavi, Manolas je fakin Bekenbauer za njega.

Posted

Mani ti Vinija, moram da ti kazem da ste verovatno jedina ekipa u kosmosu koja ima sizofreniju odbranu od nas. I vas Grk nema jedan zdrav neuron u glavi, Manolas je fakin Bekenbauer za njega.

Dobar je Papa. Svaki ofanzivni prekid je pola gola sa njim u timu.

• 3 weeks later...
Posted

Ovaj Bate ne mozes ne voljeti.

via Tapatalk

Posted (edited)

Dugo je izdrzala Elita! :D

Kako su primili? Jbt nisam jos ni upalio stream vec 1:0.

edip: Komentator objasnjava da je gol "na dusu" Lena-prosla lotpa kroz njega ako sam ga dobro cuo.

Edited by John Coltrane
Posted

edip: Komentator objasnjava da je gol "na dusu" Lena-prosla lotpa kroz njega ako sam ga dobro cuo.

To i jest najbolji komentar - kroz ruke i kroz noge.

Posted

Ne znam da li sam gledao u zivotu veceg talenta a veceg kiksera i tragicara.

Posted

Ovaj Bate ne mozes ne voljeti.

via Tapatalk

+1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Elita™ se vraca, urodili su plodom svi napadi od pocetka drugog poluvremena. Jebeni reditelj prenosa nije pustio reprizu gola :isuse:

Posted

Zenit u stilu Barse izvodi akciju za 2:0. Ne pratim im toliko ligu, ali kad god sam ih gledao u LS delovali su sasvim dobro. Bice to 5 od 5 sasvim izvesno posle ovog meca. OL je bio osakacen povredama, Valensija je vrlo impotentna od pocetka sezone, dok je Gent prijatno iznenadio u LS.

Ova ekipa je dugo na okupu, deluju kompaktno, mozda ako ih pogleda zreb upadnu u 1/4finale.