MiddleClass Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Sevilja i Valensija su zalutali u LS. Dosta je Spancima tri predstavnika, a neka im daju devet mjesta u LE.
Cane Vukic Prebranac Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Мамињо :(Није Оли реално заслужио да ово добије, преломио је Пиварићев црвени
Hamlet Strašni Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Lažni Sale Janković daje odgovor na jedno stručno pitanje.
Strahan Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Zadovoljan rezultatom. Nije trebalo da se izgubi u Londonu
Muwan Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Willian je ove sezone Čelsiju što im je Hazard bio prošle.
crtamOrasi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Jebes pobedu kada se osecam kao da me je jebao autobus Sudanaca Sto ja navijam za ovo?
MiddleClass Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Jebes pobedu kada se osecam kao da me je jebao autobus Sudanaca Sto ja navijam za ovo? Steta sto ste dobili jer taman sam ti spremio - Inter naceo, Lever razradio, a Lacio ce... :(
Bogotac Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Veliki Olimpijakos,velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cane Vukic Prebranac Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 +1 може бити, али мислим да су се ове године озбиљније полагале наде у неки резултат у Европи, поготово након побједе над Арсеналом
Nemanja Posrbica Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Dobroo deluje Olympiakos, mada ne igraju preterano lep fudbal. Već godinama rutinski ubadaju sa trenerima, čak i više nego sa igračima. Fortounis, Milivojević i Kasami vezni red igra sjajno i to im je osnova tima. Verujem da svu trojicu čeka dobar transfer narednog leta. Malo im odbrana škripim, ali verujem da će to Marco Silva da sredi do zime. Biće zajeban meč u Pireju u poslednjem kolu.
Recommended Posts