November 4, 20159 yr Sevilja i Valensija su zalutali u LS. Dosta je Spancima tri predstavnika, a neka im daju devet mjesta u LE.
November 4, 20159 yr Jebes pobedu kada se osecam kao da me je jebao autobus Sudanaca Sto ja navijam za ovo?
November 4, 20159 yr Jebes pobedu kada se osecam kao da me je jebao autobus Sudanaca Sto ja navijam za ovo? Steta sto ste dobili jer taman sam ti spremio - Inter naceo, Lever razradio, a Lacio ce... :(
November 4, 20159 yr Veliki Olimpijakos,velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
November 4, 20159 yr +1 може бити, али мислим да су се ове године озбиљније полагале наде у неки резултат у Европи, поготово након побједе над Арсеналом
November 4, 20159 yr Dobroo deluje Olympiakos, mada ne igraju preterano lep fudbal. Već godinama rutinski ubadaju sa trenerima, čak i više nego sa igračima. Fortounis, Milivojević i Kasami vezni red igra sjajno i to im je osnova tima. Verujem da svu trojicu čeka dobar transfer narednog leta. Malo im odbrana škripim, ali verujem da će to Marco Silva da sredi do zime. Biće zajeban meč u Pireju u poslednjem kolu.