MiddleClass Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Meni nije jasno da je 7 od 9 igraca koji mogu igrati desno krilo u autu. Posto ti od 11 igraca treba jedno desno krilo onda to i nije neka steta.
Ivo Petović Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Meni nije jasno da je 7 od 9 igraca koji mogu igrati desno krilo u autu. Meni nije jasno kako se svake godine dešava bukvalno ista situacija. Dan mrmota.
ArleKino Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Meni nije jasno kako se svake godine dešava bukvalno ista situacija. Dan mrmota. Jebi ga, kurata sreca. Bellerin ima 20 godina, a igra manje-vise sve utakmice. Debuchy je slican Ivanovicu - ne moze ga proci samo onaj ko nece.
Timmi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Jebi ga, kurata sreca. ma koja kurata sreca, ne moze kurata sreca biti kriva x godina za redom. u klubu se ocigledno pogresno radi.
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Dakle ugazio vas je Bajern i pre nego je poceo mec.
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Povela Roma, Dzeko izbacio Salah u kontri, ovaj ubacio u trecu i cao. Odlican reakcija Dzeka, a Leno klipan ostao na 5m.
John Coltrane Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 vrhunska reakcija ceha To je onaj faktor koji vam je nedostajao za naslov
Recommended Posts