renne Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Gledao ja. Isto ovako bilo, samo što ne dadoše golove
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 sad neće da valjaju ni jedni ni drugi. ako prođe trenčin samopouzdanje će im biti na maximumu, a ako prođe steaua ozbiljnije će nam pristupiti.
*edited by mod Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Trencin nisam zeleo nikako, Rumuni all the way. Po mogucstvu posle produzetaka i penala da dodatno lipsu.
Ted Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) golman Steaue deluje kao slaba tačka....pre ovih golova Trenčina poigravao se u 16, umalo da mu napadač ukrade loptu.....i pre par minuta je opet imao rizično dodavanje edit. povredio se Varela, mora napolje Edited July 22, 2015 by Ted
werbatim Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Kako nam se ne da... Prvo izvuku da smo domaćini u revanšu, sad će još i Rumuni da ispadnu...cccccc.....
Ted Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) iskren da budem ne znam....na osnovu ovoga što sam video Steaua ima problema sa golmanom a i sa odbranom koja je malo sporija, to im je izgleda slabiji deo tima. a sad se još povredio Varela. Trenčin deluje kompaktno i opasno u napadu, solidno se brane, sve u svemu deluju kao ozbiljan tim. mislim da nema velike razlike, biće jebeno ko god da bude. Edited July 22, 2015 by Ted
Malvo Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Gledao ja. Isto ovako bilo, samo što ne dadoše golove u prvom poluvremenu iz razbili, kasnije da pogledam rezultat i vidim pukli 2-0, beše mi žao.
Ted Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 meni Trenčin deluje organizovanije i konkretnije....možda su se Rumuni previše opustili, videćemo u drugom p.
*edited by mod Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Prvi gol Trencina je bas lep, drugi je glupost rumunske odbrane.
Recommended Posts