theanswer Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Pošto ima tema za LE za ovu sezonu, a nema još za LŠ, evo ovde Juče par iznenađenja, porazi Ludogoreca i Makabija, remi APOEL-a i Vardara, danas tesna pobeda BATE-a i za sad nerešeno na Maksimiru
Hamlet Strašni Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 ali je bilo i za 12/13 i 13/14 :( Ako hoćeš napravi novu temu sa polom a ja ću da ih spojim ili prebacim postove...
theanswer Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 (edited) Dinamo deluje kao da će ga pre primiti nego dati. Having said that, biće 4:1 @hamlet, otvori ti pa ubaci poll i spoji, mrzi me sad da smišljam pollove :D Edited July 15, 2015 by theanswer
Nemanja Posrbica Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Fenerbahce vs Shakhtar Vrh meč u najavi. Ukrajinci lagano gube kontakt sa top fudbalom, Turci su kupili brdo igrača.
Kreator Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) ? Vise se moze reci partizan protiv rumunskog partizana posto je steaua osnovana kao vojni klub, isto kao partizan. :) + je njihova osnovna boja crveno plava kao sto je bila nasa. E sad sto vi navijaci volite da se druzite sa rumunskim partizanom to je druga stvar :D Jedino sto se moze povezati je ime zvezda, ostalo je "partizan" mada i mi imamo zvezdu u grbu.. Edited July 17, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Rec steaua znaci zvezda Ok, to je to, kao ime da :D
SNARC Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Koliko Poljaci nemaju srece u zrebanjima za LS. Sad bas gledam, poslednji put su tim u LS imali pre 20 godina. Uvek im na poslednjem stepeniku naleti mina. Ove godine Leh ide na Bazel, sa vrlo malim sansama za prolazak.
Kreator Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Koliko Poljaci nemaju srece u zrebanjima za LS. Sad bas gledam, poslednji put su tim u LS imali pre 20 godina. Uvek im na poslednjem stepeniku naleti mina. Ove godine Leh ide na Bazel, sa vrlo malim sansama za prolazak. Taj isti leh moze nama da uleti u 4.kolu lige evrope ako nas izbaci rumunski partizan, jer su bolje plasirani na listi od nas a mi smo drugi ili treci ispod crte favorita. Tako da nemoj da ih zalis :D
Recommended Posts