zoki Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Pedro naravno igra... I naravno da sam ga prodao. Gol i asist danas minimum [emoji99]Nisi valjda poverovao Specijalnom?
Zoidberg Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Aaaaa, pa kako sad Pedro igra? Juče je bio crven ko bulka. Tako prošlo kolo isto za Sanju. Crven, ja na kraj klupe, on 7 poena. :/ Kako god, Crtam Orasi nema čemu da se nada. Očekujem da Marez jedno kolo mora stati i da je to upravo ovo sada. :)
Muwan Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Šta je sa Mertesackerom? I dalje vuče tuberkulozu ili šta već?
ducca Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Nisi valjda poverovao Specijalnom?Sto je najgore nisam, sacekao i konferenciju i pretpostavio sam da ce igrati znajuci portugalskog kenjatora, ali s obzirom na cenu i lose nastupe u zadnja 2-3 meca resih da ga ipak zamenim Yayom (mada je ti tad postojala verovatnoca da ne nastupi)... Šta je sa Mertesackerom? I dalje vuče tuberkulozu ili šta već? Imao i neki udes sa zenom tokom nedelje na autoputu. Navodno nije povredjen ozbiljno ali je ugruvan. Mada ne znaci da bi bio u opticaju i bez toga. Ne znam sta je toliki problem s njim. Edited September 19, 2015 by ducca
zoki Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Bilo bi dobro za nas kojima treba sedativ jer imamo Kostu da nam dozvole izmene na poluvremenu
Remi Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Šta je sa Mertesackerom? I dalje vuče tuberkulozu ili šta već?Sacuvaj ga, sredio mu Murinjov specijalac mesto u timu sledece nedelje.
Прслин Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 (edited) Челзи два играча више, а Чех већ дуже од пола сата на 5 одбрана. Edit: Откад су дали гол немају ниједан шут у оквир гола. Edited September 19, 2015 by Прслин
crtamOrasi Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Aaaaa, pa kako sad Pedro igra? Juče je bio crven ko bulka. Tako prošlo kolo isto za Sanju. Crven, ja na kraj klupe, on 7 poena. :/ Kako god, Crtam Orasi nema čemu da se nada. Očekujem da Marez jedno kolo mora stati i da je to upravo ovo sada. :) Pa ni ne nadam se. Jedno kolo dobijem, drugo izgubim. Proslo sam dobio Sjebo sam se na pocetku mega glupim kupovinama, necu videti brod a kamo li premer 20 leta :( E: jos kolo gde mi Čech i Alexis gostuju specijalnom, jbg. Edited September 19, 2015 by crtamOrasi
malkin Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 sa Kostom nema neizvesnosti: znaš da za 11 miliona kupuješ 1 žuti karton po utakmici i konstantan strah od isključenja
San Epifanio Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Zato je Kalum najpametnija investicija
Dziber Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 1 je costa diego... busiiiii Wilsone, ne vadi
Прслин Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Тимијев голман асистирао Отишао сам у -8 у правом тренутку
John Coltrane Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Sta je sa Albratonom, sto nije starter?
Recommended Posts