Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Ja sam ga tek ubacio ali jebeš fantazi, nije valjda dečku otišla noga a tek što je zaigrao ko zmaj :isuse:

• Replies 4k
  • Views 173.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Ма, да. Баш ми је драг играч и надао сам се да ће са Депајем да се уиграва по левој страни, то ме највише интересовало ове године у Манјунајтеду до доласка Маршала, а сада ово. Бедак. Јадан дечко.

Polomio mu potkolenicu na pola, scena za povracanje. Moreno govno smrdljivo, još dao gol posle. EPL sajt već zacrveneo Shaw-a. Kakva šteta za momka, jedan od najperspektivnijih LB u Evropi, pitaj boga da li će ikad da se vrati i blizu ovog nivoa igre :(

a Memfis nastavlja svecki da troluje :lolol:

Uf, posle marširanja 1-2, Mahrez i Payet su mi doneli pobedu u zadnjem trenutku...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ultimo Beer?

Ultimo Beer?

Aha...

Sent from my A0001 using Tapatalk

[emoji38]ol:

moco, qarat ce te ©aguero ruzno

Cestitam pobedu i okrecem se sledecem protivniku :cry:

Edited by Moća

• Author

Тими! Готов си! :mad:

mjdgW.gif

ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D

i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D

Edited by Timmi

imam 2 FT, pocrvenelog sipca behramija od 4.5 i ped(e)ra od 50% :lol:

Pedro naravno igra... I naravno da sam ga prodao. Gol i asist danas minimum :sleep:

• Author

ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D

i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D

Молим те реци да је у питању Вилсон, понадаћу се да могу да стигнем -8 :lolol:

Продао сам Јају :( јер су ми на клупи били Оксфорд, Ватмор и Мајка™ Ричардс, a прошло је првих пет кола када су мање-више сви здрави, када нема купова, Лиге шампиона... Сада ће да крене ротирање и време је за јачу клупу. Потврда да је тако је чак и повреда Компанија који ми је остао у тиму. Вајлдкардом сам зарадио нека два милиона, што у комбинацији са Вилсоном оставља могућност да доведем неке крштене играче као резерве, што сам и урадио.

Одлучио сам да то обавим баш против тебе јер имаш гомилу играча из Стоука и Вест Брома, а ја немам ниједног. То значи да је могућ свинг и са -8 ако они приме голове што нимало није немогуће јер је ВБА - Астон Вила локални дерби а у дербијима је мање важна форма, а Стоке играју против Мареза... Немаш Бентекеа (ваљда :lol:), па сам му дао капитенску. Ето, видећемо.

:unsure:

Пуцам са више од 8 разлике сигурно, нисам успео ни себе да убедим. :isuse: