Pokojni Ruxin Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ja sam ga tek ubacio ali jebeš fantazi, nije valjda dečku otišla noga a tek što je zaigrao ko zmaj
Прслин Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Ма, да. Баш ми је драг играч и надао сам се да ће са Депајем да се уиграва по левој страни, то ме највише интересовало ове године у Манјунајтеду до доласка Маршала, а сада ово. Бедак. Јадан дечко.
ducca Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Polomio mu potkolenicu na pola, scena za povracanje. Moreno govno smrdljivo, još dao gol posle. EPL sajt već zacrveneo Shaw-a. Kakva šteta za momka, jedan od najperspektivnijih LB u Evropi, pitaj boga da li će ikad da se vrati i blizu ovog nivoa igre :(
Daddy Cool Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Uf, posle marširanja 1-2, Mahrez i Payet su mi doneli pobedu u zadnjem trenutku... Sent from my A0001 using Tapatalk Ultimo Beer?
Hobbit slayer Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ultimo Beer? Aha... Sent from my A0001 using Tapatalk
Remi Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 http://fantasyyirma.com/2015/09/15/captain-manchester-citys-sergio-aguero-sure-what-could-go-wrong/
Moća Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Cestitam pobedu i okrecem se sledecem protivniku Edited September 19, 2015 by Moća
Timmi Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D Edited September 19, 2015 by Timmi
Dziber Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 imam 2 FT, pocrvenelog sipca behramija od 4.5 i ped(e)ra od 50%
ducca Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Pedro naravno igra... I naravno da sam ga prodao. Gol i asist danas minimum
Прслин Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D Молим те реци да је у питању Вилсон, понадаћу се да могу да стигнем -8 Продао сам Јају :( јер су ми на клупи били Оксфорд, Ватмор и Мајка Ричардс, a прошло је првих пет кола када су мање-више сви здрави, када нема купова, Лиге шампиона... Сада ће да крене ротирање и време је за јачу клупу. Потврда да је тако је чак и повреда Компанија који ми је остао у тиму. Вајлдкардом сам зарадио нека два милиона, што у комбинацији са Вилсоном оставља могућност да доведем неке крштене играче као резерве, што сам и урадио. Одлучио сам да то обавим баш против тебе јер имаш гомилу играча из Стоука и Вест Брома, а ја немам ниједног. То значи да је могућ свинг и са -8 ако они приме голове што нимало није немогуће јер је ВБА - Астон Вила локални дерби а у дербијима је мање важна форма, а Стоке играју против Мареза... Немаш Бентекеа (ваљда ), па сам му дао капитенску. Ето, видећемо. Пуцам са више од 8 разлике сигурно, нисам успео ни себе да убедим.
Recommended Posts