Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ja sam ga tek ubacio ali jebeš fantazi, nije valjda dečku otišla noga a tek što je zaigrao ko zmaj :isuse:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Ма, да. Баш ми је драг играч и надао сам се да ће са Депајем да се уиграва по левој страни, то ме највише интересовало ове године у Манјунајтеду до доласка Маршала, а сада ово. Бедак. Јадан дечко.

Posted

Polomio mu potkolenicu na pola, scena za povracanje. Moreno govno smrdljivo, još dao gol posle. EPL sajt već zacrveneo Shaw-a. Kakva šteta za momka, jedan od najperspektivnijih LB u Evropi, pitaj boga da li će ikad da se vrati i blizu ovog nivoa igre :(

Posted

Uf, posle marširanja 1-2, Mahrez i Payet su mi doneli pobedu u zadnjem trenutku...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ultimo Beer?

Posted

Ultimo Beer?

Aha...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted (edited)

Cestitam pobedu i okrecem se sledecem protivniku :cry:

Edited by Moća
Posted

Тими! Готов си! :mad:

mjdgW.gif

Posted (edited)

ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D

i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D

Edited by Timmi
Posted

imam 2 FT, pocrvenelog sipca behramija od 4.5 i ped(e)ra od 50% :lol:

Posted

Pedro naravno igra... I naravno da sam ga prodao. Gol i asist danas minimum :sleep:

Posted

ja ne znam sta si ti radio s tri transfera. ja ucinio jedan cisto da ne propadne, jer vec imam 2 besplatna. :D

i to sam izbacio igraca s dobrim rasporedom, za koga sam sad vidio da ga i ti imas. :D

Молим те реци да је у питању Вилсон, понадаћу се да могу да стигнем -8 :lolol:

Продао сам Јају :( јер су ми на клупи били Оксфорд, Ватмор и Мајка™ Ричардс, a прошло је првих пет кола када су мање-више сви здрави, када нема купова, Лиге шампиона... Сада ће да крене ротирање и време је за јачу клупу. Потврда да је тако је чак и повреда Компанија који ми је остао у тиму. Вајлдкардом сам зарадио нека два милиона, што у комбинацији са Вилсоном оставља могућност да доведем неке крштене играче као резерве, што сам и урадио.

Одлучио сам да то обавим баш против тебе јер имаш гомилу играча из Стоука и Вест Брома, а ја немам ниједног. То значи да је могућ свинг и са -8 ако они приме голове што нимало није немогуће јер је ВБА - Астон Вила локални дерби а у дербијима је мање важна форма, а Стоке играју против Мареза... Немаш Бентекеа (ваљда :lol:), па сам му дао капитенску. Ето, видећемо.

:unsure:

Пуцам са више од 8 разлике сигурно, нисам успео ни себе да убедим. :isuse: