Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

Odbrana ubija- Kolarov, Katkart i Kosielni 22 bod.

Edited by John Coltrane
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Savladan Tutanj City za prvu ovosezonsku pobedu. Ovim tempom necu skrpiti ni dvocifren broj pobeda.

Posted

Payet mi doneo svuda preokret :) 

POlako pocinjem da dajem znake zivota, i krecem ka vrhu...

Posted

Ovo je prvi put da vidim da neko za svoj tim radosno konstatuje da ide ka vrhu :blink:

To neka nova šifra za potonuće, raspad i propast?

Posted

Payet mi doneo svuda preokret .

:angry:

Čestitke naravno! [emoji106]

Ček da probam - ovo je najgora sezona ikad, ne gine mi beton sledeće godine :cry:

Posted

Zahvaljujem na čestitkama, MancMellow :)

Ako je za utehu, tako sam ja pre par sezona izgubio skoro 30 poena prednosti kad je protivniku podivljao kapiten u poslednjem meču. Mislim da je bio neki od tad poludelih Demba (Ba ili Papis Sise) napadača Njukasla. :D Od tada uvek strepim od protivničkog kapitena koji igra nakon mog, koliko god da sam pobegao.

Isto tako, mislim da je Fei jednom prestigao 40 poena  :0.6:  podviljallim Kazorlom koji je imao 21 u tom kolu. :D Koliko je tu trebalo džinksovanja mogu samo da zamislim.

Posted

Ovo je prvi put da vidim da neko za svoj tim radosno konstatuje da ide ka vrhu :blink:

To neka nova šifra za potonuće, raspad i propast?

Ma jok, guzva na jinxovanju i kukulekanju, pa sam rad da probam nov metod za uspeh :)

Posted

Payet mi doneo svuda preokret :)

POlako pocinjem da dajem znake zivota, i krecem ka vrhu...

Znači da sam ga ugasio u sledećem kolu... [emoji19] No, svemu dođe kraj...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Zahvaljujem na čestitkama, MancMellow :)

Ako je za utehu, tako sam ja pre par sezona izgubio skoro 30 poena prednosti kad je protivniku podivljao kapiten u poslednjem meču. Mislim da je bio neki od tad poludelih Demba (Ba ili Papis Sise) napadača Njukasla. :D Od tada uvek strepim od protivničkog kapitena koji igra nakon mog, koliko god da sam pobegao.

Isto tako, mislim da je Fei jednom prestigao 40 poena  :0.6:  podviljallim Kazorlom koji je imao 21 u tom kolu. :D Koliko je tu trebalo džinksovanja mogu samo da zamislim.

naucicu vremenom kako to sve funkcionise i cega se sve treba plasiti  ^_^

Posted

primera kolko oćeš :fantom:

pa briga me kako da me nije briga. kako sad stvari stoje, Pajet mora sutra da napravi 5 poena da bih dobio. missim, polagati nade u 1 Uest Ham :isuse:

pa to, Paja će sutra da ima dve hokejaške sekundarne asistencije u najboljem slučaju. i žuti karton.

mada sad kad sam priznao šta sam radio ne gine mi loša sreća u sledećem kolu. ima bivši furunaš Fei da me razvuče ko svinja masno ćebe :isuse:

Posted

Wild Card Aktivirana. Imam koga da izbacim, ali ne znam koga bih ubacio.

Posted

Је л' то Шоу сломљена нога? :o

Не гледам пренос, читам коментаре по нету. Није ваљда, немам га у тиму, али јеботе!