John Coltrane Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 (edited) Odbrana ubija- Kolarov, Katkart i Kosielni 22 bod. Edited September 15, 2015 by John Coltrane
San Epifanio Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Savladan Tutanj City za prvu ovosezonsku pobedu. Ovim tempom necu skrpiti ni dvocifren broj pobeda.
adasevic Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Payet mi doneo svuda preokret :) POlako pocinjem da dajem znake zivota, i krecem ka vrhu...
Muwan Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ovo je prvi put da vidim da neko za svoj tim radosno konstatuje da ide ka vrhu To neka nova šifra za potonuće, raspad i propast?
zoki Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Payet mi doneo svuda preokret . Čestitke naravno! [emoji106] Ček da probam - ovo je najgora sezona ikad, ne gine mi beton sledeće godine
Zoidberg Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Zahvaljujem na čestitkama, MancMellow :) Ako je za utehu, tako sam ja pre par sezona izgubio skoro 30 poena prednosti kad je protivniku podivljao kapiten u poslednjem meču. Mislim da je bio neki od tad poludelih Demba (Ba ili Papis Sise) napadača Njukasla. :D Od tada uvek strepim od protivničkog kapitena koji igra nakon mog, koliko god da sam pobegao. Isto tako, mislim da je Fei jednom prestigao 40 poena :0.6: podviljallim Kazorlom koji je imao 21 u tom kolu. :D Koliko je tu trebalo džinksovanja mogu samo da zamislim.
adasevic Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ovo je prvi put da vidim da neko za svoj tim radosno konstatuje da ide ka vrhu To neka nova šifra za potonuće, raspad i propast? Ma jok, guzva na jinxovanju i kukulekanju, pa sam rad da probam nov metod za uspeh :)
Hobbit slayer Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Payet mi doneo svuda preokret :) POlako pocinjem da dajem znake zivota, i krecem ka vrhu... Znači da sam ga ugasio u sledećem kolu... [emoji19] No, svemu dođe kraj... Sent from my A0001 using Tapatalk
MancMellow Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Zahvaljujem na čestitkama, MancMellow :) Ako je za utehu, tako sam ja pre par sezona izgubio skoro 30 poena prednosti kad je protivniku podivljao kapiten u poslednjem meču. Mislim da je bio neki od tad poludelih Demba (Ba ili Papis Sise) napadača Njukasla. :D Od tada uvek strepim od protivničkog kapitena koji igra nakon mog, koliko god da sam pobegao. Isto tako, mislim da je Fei jednom prestigao 40 poena :0.6: podviljallim Kazorlom koji je imao 21 u tom kolu. :D Koliko je tu trebalo džinksovanja mogu samo da zamislim. naucicu vremenom kako to sve funkcionise i cega se sve treba plasiti ^_^
malkin Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 primera kolko oćeš pa briga me kako da me nije briga. kako sad stvari stoje, Pajet mora sutra da napravi 5 poena da bih dobio. missim, polagati nade u 1 Uest Ham pa to, Paja će sutra da ima dve hokejaške sekundarne asistencije u najboljem slučaju. i žuti karton. mada sad kad sam priznao šta sam radio ne gine mi loša sreća u sledećem kolu. ima bivši furunaš Fei da me razvuče ko svinja masno ćebe
Lezilebovich Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Wild Card Aktivirana. Imam koga da izbacim, ali ne znam koga bih ubacio.
Прслин Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Је л' то Шоу сломљена нога? :o Не гледам пренос, читам коментаре по нету. Није ваљда, немам га у тиму, али јеботе!
Recommended Posts