Pokojni Ruxin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) Dobro je da sam skroz zaboravio na ovu tekmu te uredno obavio transfer pola sata pre nje. Ne, nisam ubacio payeta Edited September 14, 2015 by Ruxin
malkin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 pih, ođednom svi imaju Pajeta <_< ja sam u drugom kolu otišao u minus zbog njega!
Zoidberg Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ok, to bi bilo to. Jurenje 15 poena zaostatka jednim igračem. :) Kao što sam se nadao da će Rooney biti taj koji će mi doneti pobedu u ovom kolu, to se i ostvarilo. Prosto je video da ne može i predao © traku Paji.
Zoidberg Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Pa jeste. Što je najgore, kad sam sabrao ono 8+8, stvarno sam poverovao da je ostvarivo. Da l kroz taj jedan gol, da l kroz neku asistenciju i bonuse. :) Ironije radi, samo Payet i Krul su mi od prvog kola netaknuti iz tima. Payet prva dva kola proveo na klupi kad je nabacio 15-20 poena, a na terenu kad je imao 3+2. I nakon početnih Runijevih kapitenski 5x2, sve ostalo je bilo 2x2. Kako reče Bjeković, po teoriji velikih brojeva, moralo je da me usere kad tad. :)
Remi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Prslinov Paja Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti. Čestitke. Prvi put da sam se iznervirao ove sezone zbog fantazija.
MancMellow Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti. Čestitke. Prvi put da sam se iznervirao ove sezone zbog fantazija. Samo ne znam zašto mu ti čestitaš, kad je mene pobedio :D Respect Zoidberže, svaka čast :)
nbg4ever Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ja sam ponovo dobio. Protivnik divljao, ja nisam pogledao fantazi za dve nedelje na putu, Aguero kapiten I za kraj ubo tacan na prediktoru. Jedno od onih kola... Pomalo me sramota.
Remi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Samo ne znam zašto mu ti čestitaš, kad je mene pobedio :D A ne, dozvolite gosn Manč, Sok od zove je Kanzas siti, ti si izgubio od Morževa, ne znam ko je to, prošle godine nije bio u Ligi 1. Sad vidim da smo na indentičan način izgubili, posle velike prednosti koju smo napravili u subotu sarani nas večeras Paja.
MancMellow Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 A ne, dozvolite gosn Manč, Sok od zove je Kanzas siti, ti si izgubio od Morževa, ne znam ko je to, prošle godine nije bio u Ligi 1. Sad vidim da smo na indentičan način izgubili, posle velike prednosti koju smo napravili u subotu sarani nas večeras Paja. Dobro, jbg, nije realno pošteno da 1 ja pobedim golom Bentekea :D fair-play to Morževi :)
Remi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Dobro, jbg, nije realno pošteno da 1 ja pobedim golom Bentekea :D fair-play to Morževi :) All I want in this game is an unfair advantage :)
MancMellow Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) All I want in this game is an unfair advantage :) ma jok ja ovo igram prvu sezonu, dakle opuštencija, "lowim spowta wadi" Edited September 14, 2015 by MancMellow
Kanzas siti zez Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti. Čestitke. Prvi put da sam se iznervirao ove sezone zbog fantazija. Zahvaljujem! Nisam ocekivao pobedu nakon onakve subote
Hobbit slayer Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 (edited) Uf, posle marširanja 1-2, Mahrez i Payet su mi doneli pobedu u zadnjem trenutku... Sent from my A0001 using Tapatalk Edited September 15, 2015 by Hobbit slayer
Recommended Posts