Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Dobro je da sam skroz zaboravio na ovu tekmu te uredno obavio transfer pola sata pre nje. Ne, nisam ubacio payeta :isuse:

Edited by Ruxin
Posted

pih, ođednom™ svi imaju Pajeta <_<

ja sam u drugom kolu otišao u minus zbog njega!

Posted

Ok, to bi bilo to. Jurenje 15 poena zaostatka jednim igračem. :)

Kao što sam se nadao da će Rooney biti taj koji će mi doneti pobedu u ovom kolu, to se i ostvarilo. Prosto je video da ne može i predao © traku Paji™.

Posted

Pa jeste. Što je najgore, kad sam sabrao ono 8+8, stvarno sam poverovao da je ostvarivo. Da l kroz taj jedan gol, da l kroz neku asistenciju i bonuse. :)

Ironije radi, samo Payet i Krul su mi od prvog kola netaknuti iz tima. Payet prva dva kola proveo na klupi kad je nabacio 15-20 poena, a na terenu kad je imao 3+2. I nakon početnih Runijevih kapitenski 5x2, sve ostalo je bilo 2x2. Kako reče Bjeković, po teoriji velikih brojeva, moralo je da me usere kad tad. :)

Posted

Prslinov Paja :wub:

Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti.  Čestitke.

Prvi put da sam se iznervirao ove sezone zbog fantazija.

Posted

Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti.  Čestitke.

Samo ne znam zašto mu ti čestitaš, kad je mene pobedio :D

Respect Zoidberže, svaka čast :)

Posted

Ja sam ponovo dobio. Protivnik divljao, ja nisam pogledao fantazi za dve nedelje na putu, Aguero kapiten

I za kraj ubo tacan na prediktoru. Jedno od onih kola... Pomalo me sramota.

Posted

Samo ne znam zašto mu ti čestitaš, kad je mene pobedio :D

A ne, dozvolite gosn Manč, Sok od zove je Kanzas siti, ti si izgubio od Morževa, ne znam ko je to, prošle godine nije bio u Ligi 1.

Sad vidim da smo na indentičan način izgubili, posle velike prednosti koju smo napravili u subotu sarani nas večeras Paja.

Posted

A ne, dozvolite gosn Manč, Sok od zove je Kanzas siti, ti si izgubio od Morževa, ne znam ko je to, prošle godine nije bio u Ligi 1.

Sad vidim da smo na indentičan način izgubili, posle velike prednosti koju smo napravili u subotu sarani nas večeras Paja.

Dobro, jbg, nije realno pošteno da 1 ja pobedim golom Bentekea :D fair-play to Morževi :)

Posted

Dobro, jbg, nije realno pošteno da 1 ja pobedim golom Bentekea :D fair-play to Morževi :)

All I want in this game is an unfair advantage  :)

Posted (edited)

All I want in this game is an unfair advantage  :)

ma jok ja ovo igram prvu sezonu, dakle opuštencija, "lowim spowta wadi"

Edited by MancMellow
Posted

Znao sam da onih 20+ od subote neće biti dovoljno, znao sam da će Mahrez i Pajet poludeti. Čestitke.

Zahvaljujem! Nisam ocekivao pobedu nakon onakve subote
Posted (edited)

Uf, posle marširanja 1-2, Mahrez i Payet su mi doneli pobedu u zadnjem trenutku...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Edited by Hobbit slayer