nbg4ever Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Jel bilo nekih informacija o Agueru? Imam dva transfera, Celsijevci lete sigurno. Da li ici u minus, pitanje je sad... Na prediktoru konacno dobro kolo - pogodio sve osim prve utakmice Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
Прслин Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Агуеро твитнуо да му није ништа. Лаже сигурно. jel to 2 nedelje posle divlje karte? То ми је максимум.
ubibobi Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ево ти на поклон један -8 да се искулираш. Sad si naso' da cascavas
Прслин Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Теби ће и онај један бод од Пајиног жутог бити довољан. :(
Gylfi Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Još samo da Prslinov Sakho poizbegava pandure do sutra uveče. Čuš zelene strelice za ovakvo kolo. Mahrez. Moram i ja jedan
zoki Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Mahrez © - 22 pts, ostatak tima - 22 pts [emoji38] Vodim 11, adasevicu ostali Krul i Paja
Moća Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ali kakav poraz sunce ti jebem! Neko mi je kletvu bacio, nema druge. Imao sam 4 boda prednosti i cekao nastup moje trojice protiv jednog protvnickog igraca. Naravno, taj njegov je bio Mahrez. Ostalo je istorija. Jel si to protiv mene igrao? Mahrez
clever bastard Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Jesam Moco. Vec sam se pomirio sa Betonom, vise se ni ne nerviram.
MancMellow Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 A, izvinjavam se sto ulecem, na koji nacin se vi svi vec posle 5 kola oprastate od promotion-a, mirite sa ispadanjem, itd :D Mislim, postoji sansa da cu posle ovog kola biti na 3. mestu, a nije mi ni na kraj pameti da sam nesto iole bitno postigao sa jos 33 kola koja imaju da se igraju :D
Pokojni Ruxin Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ma kukaju jer su sise. Za razliku od mene koji kukam jer je sezona objektivno sranje
Прслин Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Манк, то је џинксовање. Првосвештеница џинкса међу живима ти је Толаа, али је она на овом свету тек тумач поуке и чувар сећања на божанство џинксовања Феија. Фора је да кукаш како губиш иако водиш тридесет поена, како испадаш иако ти фали бод да освојиш лигу... Деца им нису равна када крену да запомажу. Ја сам се против тога борио годинама и не пада ми на памет у догледно време да попустим нечему што сматрам за једну стварно антипатичну незрелост која страшно отежава праћење резултата мечева на топику и јако девалвира оне који стварно губе, попут мене против убибобија у нашем тренутном мечу где ме одрадио као магаре. Молим те да не стајеш у њихове редове. Ти си бар озбиљан човек и знаш да је ово само обична игра. Пуно поздрава, догодине се дружимо у Шипу!
MancMellow Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) nadam se :) aha, ok, sada sam skapirao Edited September 13, 2015 by MancMellow
Tolaa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Првосвештеница џинкса међу живима ти је Толаа, али је она на овом свету тек тумач поуке и чувар сећања на божанство џинксовања Феија. Nema prvosvestenica ove sezone vremena ni za dzinksovanje, zato joj ovako i ide. Jednom nogom na brodu, posle 5 kola. Cestitke, Lezilebe.
ubibobi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Манк, то је џинксовање. Првосвештеница џинкса међу живима ти је Толаа, али је она на овом свету тек тумач поуке и чувар сећања на божанство џинксовања Феија. Фора је да кукаш како губиш иако водиш тридесет поена, како испадаш иако ти фали бод да освојиш лигу... Деца им нису равна када крену да запомажу. Ја сам се против тога борио годинама и не пада ми на памет у догледно време да попустим нечему што сматрам за једну стварно антипатичну незрелост која страшно отежава праћење резултата мечева на топику и јако девалвира оне који стварно губе, попут мене против убибобија у нашем тренутном мечу где ме одрадио као магаре. Молим те да не стајеш у њихове редове. Ти си бар озбиљан човек и знаш да је ово само обична игра. Пуно поздрава, догодине се дружимо у Шипу! Eh,kad bi barem jednom jinx omanuo,samo ovaj put,zbog ovolike kolicine drskosti i bezobrazluka
Recommended Posts