April 24, 20168 yr Ovaj moj minus (20) je legendaran: In-Kutinjo-1,Sako-0,Aleksis-3,Darlow-1,Staridz-6 Out-Kun-6,Marez-9,Koscielni-5 i ajde Barklara i Vardara uklonjeni s razlogom...glatka pobeda da nisam nista dirao...toliko o menadzeru i cestitke protivniku bio bi dobar u kontra tablicu :P
April 25, 20168 yr Moco, odlucuju bonusi! Ako ne promene nesto, Ali 3, Eriksen 2 :) Sent using Tapatalk
April 25, 20168 yr Aj da i ja dobijem za bod, i to Prslina. :) I sa igracem manje. :) Sinoc bilo +5 za mene i njegov Kenjara©, bila sam se pomirila s porazom. :)
April 25, 20168 yr Moco, odlucuju bonusi! Ako ne promene nesto, Ali 3, Eriksen 2 :) Sent using Tapatalk Pa kako Ali 3 bonusa a nista nije uradio :( Meni vise treba pobeda ERIKSEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!
April 26, 20168 yr ERIKSEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!! Aaaa, jbg :D Cestitam Moco, nadam se da ces opstati. Dobio si sa prakticno 8 igraca. Ja sam igrao na odbranu Sotona, a ti na odbranu Lestera, a meni Simpson na klupi. Promocija u Premer je blizu, jos jedna pobeda verovatno. Po svemu sudeci svih 5 iz Premera ce ispasti, jedino mozda Fei opstane.
April 28, 20168 yr o brate, vidim nbg će da divlja protiv mene ništa onda, posvetiću se odmah obavezama u 37. kolu :smoris:
April 28, 20168 yr O kakvom divljanju pricas? Ja sam toliko pratio fantazi u jednom trenutnku, da sam svoj "prvi" iskoristio sa malim zakasnjenjem. Tako da je time postao i jedini WC kojeg imam ove sezone. Nije te bre sramota... Sent from my Nexus 4