John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ja pazario Longa umesto Vardija za ovo kolo. Dvoumio se izmedju njega i Ihea koji utera 2 gola Stokama (i bi penal nad njim). Btw ko su pustinjske lisice? Hint nema na spisku sa prvih strana. Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Stani ti si ovo napisao da bi Kun vec u sledecem minutu dobio da sutira penal. Ja ti se divim. :0.6: pa najbolje da su dali nekom drugom da šutira penal šalu na stranu, slaba je to uteha. jedva 60 minuta, bonusa nula... rival je traku stavio na Kenjaru, i tu se sva priča u ovom kolu završava. da i ne pominjem da moji braniči ne mogu da sačuvaju cs protiv Vile i Njukasla
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ko šta radi john se klanja samom sebi Long jos 1 asist, za Tadiju © na draftu. Pa kako se ne pokloniti takvom potezu
Lezilebovich Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Neaktivni Gulou ima Azara :D ... srećom pa mu nije kapiten
Svarog Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Kakav usran pocetak kola. Pele, Azpi, Daniels, Milner...
ubibobi Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nevidjeno je uzbudljivo pribliziti se zoni ispadanja u Sheep prslinovanjem od 20 poena i to da bi proterao Kuna iz tima a kupio igraca koji sutradan popija ban zbog dopinga :D...preporucio bih svakom zaljubljeniku u ekstremne sportove koji je dovoljno lenj i da ih upraznjava...
Pokojni Ruxin Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Umesto pelea sa klupe uleće ešli vilijams, da mi umanji skor za 1
nbg4ever Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Trijes i kusur, ispred Calavere. Lesterovci ispostovali. Da vidimo da li Tot'em moze da stigne Sent from my Nexus 4
pantelia Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Za sada trojica odbrambenih igraca ukupno -1 :ziga: Gubim 13 razlike od neaktivnog protivnika koji je ostavio Matu kapitena. Sutra Loris protiv Alija i duplog Kejna.
Calavera Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 (edited) Trijes i kusur, ispred Calavere. Lesterovci ispostovali. Da vidimo da li Tot'em moze da stigne Sent from my Nexus 4 da si ti ispostovao mene i otisao u neki minus, sad bi imali neku neizvesnost i razlog da gledamo spurse sutra. ali odlucio si da budes sisa, i eto ti ga sad -_- Edited April 24, 2016 by Calavera
ubibobi Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Ovaj moj minus (20) je legendaran: In-Kutinjo-1,Sako-0,Aleksis-3,Darlow-1,Staridz-6 Out-Kun-6,Marez-9,Koscielni-5 i ajde Barklara i Vardara uklonjeni s razlogom...glatka pobeda da nisam nista dirao...toliko o menadzeru i cestitke protivniku
Recommended Posts