Bogotac Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Ma,imamo i viska,nisu se dogovoirili ko je 20 Poslao kod Kanzasu Edited August 7, 2015 by Bogotac
Zis Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 evo gledam zaslonski pucanj prošlosezonske lige 1, od starih igrača nedostaje Eldorado koji je , čini mi se, prije par dana najavio upad do subote, + sekretar & Kanzas. Šaljite im kodove, vrijeme leti...
Bogotac Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Ako Kanzas bude 20,to je to,osim ako sirimo ligu,to nek vide Prslin i Tolla Moj tim Ceh,Kejhil,Janmat,Jagelka,Jaja,Ozil,Wajnaldum,Fabregas,Runi,Pele,Kane Edited August 7, 2015 by Bogotac
Giggsy Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Izvinjavam se , nisam gledao od sinoc. Saljite uvek bolje PM. Sad smo valjda svi tu, ima nas 20. Ako fali jos neko, nek javi The Haidryers Poljanche City FC Ronin Beşiktaş Thistle Boca Juniors Limanac UTD djubretari Prolup FT Milan Mean Machine Morževi Junajted Lugomir The Beatles Sumadijski Nistaci pustinjske lisice Psychocandy Surdilovic Ltd No Totti no party FCUnitedOfMadchester sok od zove Edited August 7, 2015 by Giggsy
MancMellow Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Au,60% lige ima Azara Ja nemam ^_^ Kako se gleda ko šta ima? :D
Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Izvinjavam se , nisam gledao od sinoc. Saljite uvek bolje PM. Sad smo valjda svi tu, ima nas 20. Ako fali jos neko, nek javi Mislim da vam fali sekretar jos, sibni i njemu pm. Mada je sad pitanje oce li videti do sutra u podne. Edited August 7, 2015 by Calavera
Gylfi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Kako se gleda ko šta ima? :D Klikneš na transferima [ ! ] za igrača kog želiš, i ispod slike imaš Selected by
levi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ili sortiraš sve igrače po Teams selected by % Kad počne, možeš da ulaziš u tuđe timove za tekuće kolo (ne vidiš promene za sledeće kolo dok ne prođe dedlajn)
Gylfi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Remi, tumačim kako je to izgledalo iz ove perspektive. Ali upalilo je, svi rezultati su bili daleko jadniji od prošlogodišnjeg. Sad već dostižem sudbinu dečkonje iz ArleKinovog posta s prethodne strane. Joj, draft je raj. Aguero kod Pantelije i milina.
Tolaa Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Pa, ako se ne nadje jos 1, igrace Average. Ali bezveznije bi bilo da presecemo na 20, pa da se samo jedan ne igra.
Bogotac Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 velika nedoumica,ostaviti sve ovako,ili prodati Fabregasa,kupiti Payeta i Klajna
Recommended Posts