September 19, 20159 yr +3 u odnosu na king city. Njemu Dramian, Chadli i Bentekara protiv mojih Gomeza, Targeta i Martina... u najavi gubim 10 razlike
September 19, 20159 yr Ma bjezi, proslo kolo sam imao cetvoricu protiv 1 Richardsa, i opet zamalo da puknem :D A ti sad imas +2 koliko vidim, meni ulaze Surmanova 3 poena s klupe.
September 19, 20159 yr Sutra me vadi samo CS Liverpula :( evo ti slamka spasa, izgleda da Lovren ne pocinje sutra
September 19, 20159 yr Midsomer razvalio u ovom kolu Ja se sutra okrećem obavezama u klasiku Edited September 19, 20159 yr by levi
September 19, 20159 yr Midsomer razvalio u ovom kolu Ja se sutra okrećem obavezama u klasiku Hvala, za sada je dobro. 15 poena + Benteke, Clyne i Chadli protiv tvojih 3 odbrambena i golmana. Trebalo bi da dobijem, ali se ne bih onesvestio od iznenadjenja da sve krene naopako. U svakom slucaju lepotica kola u Brodutm. Edited September 19, 20159 yr by San Epifanio
September 19, 20159 yr Izgleda da cu uspjeti zabiljeziti prvu pobjedu u novoj sezoni, ali tako je djelovalo i u proslom kolu pa mi je Mahrez srusio snove, ko da gledam da ce i Mata nadoknaditi ovih 11 minusa protiv Bentekea. Dominacija na pogadjalici
September 20, 20159 yr ko da gledam da ce i Mata nadoknaditi ovih 11 minusa protiv Bentekea. ne nadaj se ce belgijanac da predje 2pts, jer ja mu dadoh traku
September 20, 20159 yr Author Бентекакара капитен данас даје четири јер ми то у комбинацији са клин шитовима Дармиана и Гомеза (који неће играти) и десет бодова Бакакаре Сакоа даје нерешено против Тимија. Едит: За сваки случај да честитам, не због џинкса него стварно. :) Edited September 20, 20159 yr by Прслин
September 20, 20159 yr prva cetiri tima u classicu sve draft ekipe i to najbolji od svih ruxin koga su tamo pokrali prsline, mene sramota ovih mojih bonus poena, da ne pricam o onoj smijesnoj asistenciji butlanda
September 20, 20159 yr Author Нема шта да те срамота: правила су правила, бонуси и асистенције су једнако рендом од првог до последњег кола, а и када би све њих обрисали и даље би ми бежао једно 25 поена
September 20, 20159 yr Svi bi imali najmanje 35 poena više da su sklapali tim od 90 umesto 100 miliona.
September 20, 20159 yr Бентекакара капитен данас даје четири Oh veliki Nostraprsline, ako se ovo obistini, ima da ti podignem virtuelni spomenik! Sent from my A0001 using Tapatalk