Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

+3 u odnosu na king city. Njemu Dramian, Chadli i Bentekara protiv mojih Gomeza, Targeta i Martina... u najavi gubim 10 razlike

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Ma bjezi, proslo kolo sam imao cetvoricu protiv 1 Richardsa, i opet zamalo da puknem :D A ti sad imas +2 koliko vidim, meni ulaze Surmanova 3 poena s klupe.

Posted

u pravu si +2. Uglavnom, odgovara mi da sutra sve budu 0-0 :)

Posted

Alzirski bog fudbala i zivota :Hail:

I jopet :Hail:

Posted

Sutra me vadi samo CS Liverpula :(

evo ti slamka spasa, izgleda da Lovren ne pocinje sutra :whistle:

Posted (edited)

Midsomer razvalio u ovom kolu :thumbsup:  Ja se sutra okrećem obavezama u klasiku

Edited by levi
Posted (edited)

Midsomer razvalio u ovom kolu :thumbsup:  Ja se sutra okrećem obavezama u klasiku

Hvala, za sada je dobro. 15 poena + Benteke, Clyne i Chadli protiv tvojih 3 odbrambena i golmana. Trebalo bi da dobijem, ali se ne bih onesvestio od iznenadjenja da sve krene naopako. U svakom slucaju lepotica kola u Brodutm.

Edited by San Epifanio
Posted

Izgleda da cu uspjeti zabiljeziti prvu pobjedu u novoj sezoni, ali tako je djelovalo i u proslom kolu pa mi je Mahrez srusio snove, ko da gledam da ce i Mata nadoknaditi ovih 11 minusa protiv Bentekea.

Dominacija na pogadjalici :Hail: 

Posted

ko da gledam da ce i Mata nadoknaditi ovih 11 minusa protiv Bentekea.

ne nadaj se ce belgijanac da predje 2pts, jer ja mu dadoh traku

Posted (edited)

:mad: Бентекакара капитен данас даје четири јер ми то у комбинацији са клин шитовима Дармиана и Гомеза (који неће играти) и десет бодова Бакакаре Сакоа даје нерешено против Тимија. :fantom:

Едит: За сваки случај да честитам, не због џинкса него стварно. :)

Edited by Прслин
Posted

prva cetiri tima u classicu sve draft ekipe i to najbolji od svih ruxin koga su tamo pokrali :mad::Hail::lol:

prsline, mene sramota ovih mojih bonus poena, da ne pricam o onoj smijesnoj asistenciji butlanda :blush:

Posted

Нема шта да те срамота: правила су правила, бонуси и асистенције су једнако рендом од првог до последњег кола, а и када би све њих обрисали и даље би ми бежао једно 25 поена :lolol:

Posted

Svi bi imali najmanje 35 poena više da su sklapali tim od 90 umesto 100 miliona.

Posted

:mad: Бентекакара капитен данас даје четири

Oh veliki Nostraprsline, ako se ovo obistini, ima da ti podignem virtuelni spomenik!

Sent from my A0001 using Tapatalk