Rick.James Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Koja tv kuca prenosi ove sezone Euroligu?
ZLATKO SNAJDER Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) Sjajna pobeda Reala nad Tundersima,iako je prijateljska zaista verujem da se evroliga priblizava NBA timovima. Edited October 5, 2016 by ZLATKO SNAJDER
theanswer Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Sjajna pobeda Reala nad Tundersima,iako je prijateljska zaista verujem da se evroliga priblizava NBA timovima. Ne da se ne približava prijatelju nego je sve dalje i dalje.
Malvo Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Kakva muka od kosarke izmedju Barse i Oklahome, ovi potonji pokusavaju da igraju neku NCAA timsku kosarku bez suta na kos
levi Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Sad vidim da je sponzor Eurocupa 7 days kroasan. Kako se oni zajebavaju
Malvo Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 nisam gledao, kakav je peno protivu westbrooka? Mislim da nije igrao protiv Vestbruka, bili su u razlicitim trenucima na terenu
Mauci Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Mislim da nije igrao protiv Vestbruka, bili su u razlicitim trenucima na terenu Igrao je, izvukao je 2 faula u napadu Westbrooku, ovaj dao jedan kos iz post-upa preko njega. Peno bas fino izgleda, laganog koraka, malo je mekan ali ima talenta.
Kanzas siti zez Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Iznenadjujuce lepo deluje Peno u ovom drustvu. Kako je odradio onu zadnju promenu pri prenosu lopte, klasican burek :ziga:
theanswer Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Dobar je bio Peno. Ras je bio uglavnom u pas modu, možda malo kad su ga sudije iznervirale imao je jedan prodor kad se otprilike videlo koliko je brži i bolji ali sasvim korektno što se Pena tiče.
ZLATKO SNAJDER Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) Ne da se ne približava prijatelju nego je sve dalje i dalje.Ok,mozda sam malo bio euforican,naravno da nije tako blizu ali mislim da timovi poput Reala ili Csk,mogu u nekoj turnirskoj varijanti da tuku Nba timove iz neplejof dela lige.Ali da u pravu si ,ipak je tamo druga dimenzija,mozda se samo nadam.Peno dobar,valjda ce ove godine dobiti vise minuta,mozda ne kao onomad Hezonja ali samo upadanje u rotaciju je super,mnogo je meceva,38 u ligi Spanije,30 evroliga,kup,plej of itd,bice prostora. Edited October 5, 2016 by ZLATKO SNAJDER
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Gledam listu Eurohoopsa, od 100 najboljih igrača u EL, 46 su igrači preko bare. I generalno imam utisak da se košarka u Evropi previše oslanja na sekundarnu robu iz Amerike zbog odliva igrača iz Evrope u NBA. Teodosić je na prvom mestu, Bogdanović u 10, a u sto su još Raduljica, Kalinić, Jović i Mitrović. Grka 12, Španaca samo 6, Francuza 4, Litvanaca 3. Realovih 11 igrača, CSKA i Oly 10, dok PAO, FB i Barcelona imaju po 9. Edited October 11, 2016 by Nemanja Posrbica
Recommended Posts