Jump to content
IGNORED

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Apollo Creed

Recommended Posts

Posted

dva puta cska, real, makabi, kaha i sijena, to je skor ispod njihovog nivoa.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bradilko

54

• Timmy

49

• Joe D

47

• MiddleClass

44

Posted

logicno. preveliko forsiranje u vrlo nezgodnom trenutku. steta sto nam fener nije dosao sad kad se jos traze. mada, ni za 2 nedelje nismo skroz bez sansi.

Posted

Na balkansporu sve utakmice veceras free. Barsa- Pao trenutno, pocelo u 9.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

pao šutira ko zvezda, a i organizacija akcija sliči.

Posted (edited)

Pavlovic u najboljem brainfart modu, gomila uzasnih poteza, jedan dobar, pa odmah u sledecem posedu tehnicka.

Jbt, kako Dijamantidis lose izgleda.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Edited by Lord Stef
Posted

taman su krenuli, i onda pavlovićara direkt u kanal sa dve promašene trojke i kenjanjem za tehničku

Posted

Dijamantidis ovako izgleda vec trecu sezonu, sad ga vise ni sudije ne jebu 2%. Voleo bih da ispadnu.

Posted

U najmanju ruku ne volim Barselonu, ali ekipa sa Dolmenom i Satoranskim i sa Navarom koji vise nije u prvom planu je skroz gotivna. 

Posted

dobila cedevita efes u gostima. izgleda da im ide bolje bez nesretnog zorica :) gledao neko?

Posted

dobila cedevita efes u gostima. izgleda da im ide bolje bez nesretnog zorica :) gledao neko?

Ja. Ali ne baš celu, Cedevita sve vreme bila tu negde, od 4 do 8 u minusu, Bilan kao jedini centar krvario za sve pare, dao 20 poena, skakao, neke lopte mu  se izmigoljile iz koša...ipak prelomio Pullen sa par trojki i nekoliko briljantnih ulaza. I Luka Babić epizodom za oskara, trojka, banana Šariću i ključni and one za pobedu. Pomenuti Šarić ima ogromnu slobodu kod Dude, sinoć u finišu promašio sve. 

Cedevita otpustila Zubčića, da li zbog budalaštine protiv Limoža? Cenim da će dovesti nekog na 4, White nije odigrao sekund kvalitetne košarke da sam ja video, a gledao sam 4-5 utakmica. Živ nisam ŠBB da je potpisao za nas. 

Posted

Cedevita otpustila Zubčića, da li zbog budalaštine protiv Limoža? 

E to sam i ja čuo na nekim vestima, kao, šutnuo neku trojku pre vremena ili ne znam šta :isuse: odličan razlog da kaširaš igrača, čudi me da se Ra i Čo ne sete tako nečega.

Posted

Dobro su se i setili da ga kaširaju. Momak je jedan od najglupljih igrača ikada.

Posted

Mogoče, ali mi je do jaja smešan razlog koji se zvanično navodi. Čuj, napraviš jednu brljotinu na tekmi i zbog toga pedala.

Posted

Dobra je bila sinoć Cedevita. Hrabra. Nije ustuknula. Svaki put su se vraćali iz minusa i konačno dobili.

I prošle godine su imali jednu iznenađujuću pobedu u gostima, tako da nisam siguran da ni ove neće biti isto.

Poslao tapatalk

Posted

U najmanju ruku ne volim Barselonu, ali ekipa sa Dolmenom i Satoranskim i sa Navarom koji vise nije u prvom planu je skroz gotivna. 

A Carlos Arroyo rezervni plej?! Eh zivote...