Timmi Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 dva puta cska, real, makabi, kaha i sijena, to je skor ispod njihovog nivoa.
SleeperSleep Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 logicno. preveliko forsiranje u vrlo nezgodnom trenutku. steta sto nam fener nije dosao sad kad se jos traze. mada, ni za 2 nedelje nismo skroz bez sansi.
Lord Stef Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Na balkansporu sve utakmice veceras free. Barsa- Pao trenutno, pocelo u 9. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
ljakse Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 pao šutira ko zvezda, a i organizacija akcija sliči.
Lord Stef Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) Pavlovic u najboljem brainfart modu, gomila uzasnih poteza, jedan dobar, pa odmah u sledecem posedu tehnicka. Jbt, kako Dijamantidis lose izgleda. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Edited October 29, 2015 by Lord Stef
ljakse Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 taman su krenuli, i onda pavlovićara direkt u kanal sa dve promašene trojke i kenjanjem za tehničku
Ratamahatta Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Dijamantidis ovako izgleda vec trecu sezonu, sad ga vise ni sudije ne jebu 2%. Voleo bih da ispadnu.
Lord Stef Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 U najmanju ruku ne volim Barselonu, ali ekipa sa Dolmenom i Satoranskim i sa Navarom koji vise nije u prvom planu je skroz gotivna.
pbg12345 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 dobila cedevita efes u gostima. izgleda da im ide bolje bez nesretnog zorica :) gledao neko?
fandorin Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 dobila cedevita efes u gostima. izgleda da im ide bolje bez nesretnog zorica :) gledao neko? Ja. Ali ne baš celu, Cedevita sve vreme bila tu negde, od 4 do 8 u minusu, Bilan kao jedini centar krvario za sve pare, dao 20 poena, skakao, neke lopte mu se izmigoljile iz koša...ipak prelomio Pullen sa par trojki i nekoliko briljantnih ulaza. I Luka Babić epizodom za oskara, trojka, banana Šariću i ključni and one za pobedu. Pomenuti Šarić ima ogromnu slobodu kod Dude, sinoć u finišu promašio sve. Cedevita otpustila Zubčića, da li zbog budalaštine protiv Limoža? Cenim da će dovesti nekog na 4, White nije odigrao sekund kvalitetne košarke da sam ja video, a gledao sam 4-5 utakmica. Živ nisam ŠBB da je potpisao za nas.
ljakse Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Cedevita otpustila Zubčića, da li zbog budalaštine protiv Limoža? E to sam i ja čuo na nekim vestima, kao, šutnuo neku trojku pre vremena ili ne znam šta odličan razlog da kaširaš igrača, čudi me da se Ra i Čo ne sete tako nečega.
Ivo Petović Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Dobro su se i setili da ga kaširaju. Momak je jedan od najglupljih igrača ikada.
ljakse Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Mogoče, ali mi je do jaja smešan razlog koji se zvanično navodi. Čuj, napraviš jednu brljotinu na tekmi i zbog toga pedala.
Jozef K. Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Dobra je bila sinoć Cedevita. Hrabra. Nije ustuknula. Svaki put su se vraćali iz minusa i konačno dobili. I prošle godine su imali jednu iznenađujuću pobedu u gostima, tako da nisam siguran da ni ove neće biti isto. Poslao tapatalk
Bananac Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 U najmanju ruku ne volim Barselonu, ali ekipa sa Dolmenom i Satoranskim i sa Navarom koji vise nije u prvom planu je skroz gotivna. A Carlos Arroyo rezervni plej?! Eh zivote...
Recommended Posts