James Marshall Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ali kad kuvar zasoli kako treba, inače ne valjaju ništa
Miralem Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 "Fak Det Bič" je prevario i medije i Fejsbuk Čovek koji je tvrdio da mu je Facebook neosnovano ukinuo nalog pod pretpostavkom da ima lažno (i vrlo nepristojno) ime, zapravo je prevario javnost. naslov i nije nesto preterano imbecilan. samo je saga o fak det bicu u "medijima" dobila neznatno manje paznje od treceg svetskog rata koji trenutno pocinje.
Arkadija Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 KAKVA JE SLIČNOST IZMEĐU KIJANJA I ORGAZMA? Nećete verovati šta je rekao doktor...Ništa značajno, kao i uvek, kada su ovakvi naslovi u pitanju.
Аврам Гојић Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 treceg svetskog rata koji trenutno pocinje. Ma ne pocinje, resicemo ti i ja sve uz pivo kada dodjes. Posto se stanje pogorsava, trebace nam vise piva.
Miralem Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 situacija je veoma ozbiljna, moracemo da pijemo badvajzer, beks i eventualno zajecarsko. nikako jelen i lav.
hazard Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Primećujem da na B92 trenutno dominiraju teme o tome kakav je koji znak u horoskopu. Ide bar 1, možda i 2 teksta dnevno. Ovaj zodijak je skroz nezavistan i baš seksi! Ako ste u vezi sa ovim znakom, zažalićete! Tri najbolja znaka horoskopa u krevetu! Koji su znaci zodijaka najbolji u seksu? Itd. itd. pišem po sećanju, pa praštajte, naslovi nisu potpuno verni originalu, ali to je to otprilike.
ravena Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Primećujem da na B92 trenutno dominiraju teme o tome kakav je koji znak u horoskopu. Ide bar 1, možda i 2 teksta dnevno. Ovaj zodijak je skroz nezavistan i baš seksi! Ako ste u vezi sa ovim znakom, zažalićete! Tri najbolja znaka horoskopa u krevetu! Koji su znaci zodijaka najbolji u seksu? Itd. itd. pišem po sećanju, pa praštajte, naslovi nisu potpuno verni originalu, ali to je to otprilike. "Ova tri znaka su najzlobnija". "Njih tri su najubitacnije dame Zodijaka:Muskarcima se ledi um kada pomisle na njih". Najbolja medijska kuca samo spojila dve glavne zanimacije, horoskop i parenje.
hazard Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 "Ova tri znaka su najzlobnija". "Njih tri su najubitacnije dame Zodijaka:Muskarcima se ledi um kada pomisle na njih". Najbolja medijska kuca samo spojila dve glavne zanimacije, horoskop i parenje. Evo ga još jedan danas Blago vama ako ste sa njima: Ovo su ubedljivo dva najvernija Zodijaka
Miralem Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 "Kemale, javi se, rodila sam ti ćerku, ne valja ti to što pričaš da je letnja šema!"
Krošek Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 "Konflikt Erdogana i Putina - ko je gospodin?"
fikret selimbašić Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Mak Dizdar polupao pekaru i napao policajca.
fikret selimbašić Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 najbolji! :lolol: Još mi je smješnije bilo kad sam vidio Makov status na fb napisan prije polaska u akciju :) Iver, klada, djed, unuk.
hazard Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Šokantno priznanje: "Varam trudnu suprugu, ali ne žalim, moja ljubavnica je savršena žena" Inače, slučajnim klikom saznao sam unutar B92 sekcije ,,Super žena" postoji podsekcija ,,Sudbine". Samo sam protrčao kroz naslove, kakva riznica. Npr. Njena fotografija je pre 6 meseci uzdrmala internet: Sada je pobedila rak Najtužniji Božić: Njenom mužu su dali još godinu dana života Ali još je bolje kada se pogledaju i podnaslovi... Ispovest koja je uzdrmala žene: "Znala sam da me dečko vara, i ipak se udala za njega, evo zašto" Sara Ruska otvorila je dušu i opisala svoj propali brak - praštala je i praštala iznova i iznova, a onda joj se desilo otkrovenje. Ispovest: "Ovo je razlika između devojaka sa kojima sam izlazio i one koju ću oženiti" Želim da vam priznam nešto: Više ne mogu da nabrojim sve žene sa kojima sam izlazio, spavao, blejao i na koje sam padao. Javno je rekla da želi da se steriliše i uopšte se nije dobro provela Ispovest našeg čitaoca: "Bio sam srećan čovek, a onda sam saznao surovu istinu o svom braku" Prvi čitalac Super žene podelio je sa nama svoju životnu priču. Želeo je da ostane anoniman, a mi vam njegovu sudbinu prenosimo u celosti. Stravična izdaja muža: Ispovest žene kojoj je suprug priredio najveće životno poniženje Ivon je bila ubeđena da je njen brak dovoljno jak da bi mogao da izdrži sve oluje i nedaće. Međutim, onda je otkrila strašnu istinu. Ispovest: Bila sam ljubavnica i to je promenilo moj život (na bolje) "Biti druga žena je ne samo nemoralno već i neverovatno glupo, ali evo kako me je ta situacija naučila da budem bolja osoba..." Marijina ispovest: Preturala sam po torbi svog muža i našla nešto što mi je uništilo život Postoje i gore stvari od preljube. Ivanina ispovest: Bila sam ludo zaljubljena, a onda se u sekundi sve promenilo Uništen život, u sekundi. Ispovest: Otac je oženio ljubavnicu, a njeno dete bilo je moj najveći neprijatelj Gnev zbog napuštene majke. Da li je bolje biti raspuštenica ili usedelica? Nisi više u godinama kada možeš da biraš (moj favorit!) Živeli su u skladnom braku, a onda je usledio šok: Telefonski poziv je sve promenio Prvo su se zaljubili, pa venčali, pa napravili planove... Podigla je kredit i pare potrošila na operacije: Silikoni su mi više pomogli od fakulteta Ne želim da završim fakultet, srećnija sam sa svojim silikonskim grudima. Otkrila svoju intimnu priču: Mrzela sam prevare, a onda se dogodilo i meni Oduvek sam mrzela, čak prezirala preljubnike. Tu odvratnu, lažljivu đubrad koja samo na sebe misli. To su sebičnjaci, uglavnom muškarci. Ja sam bila samo jedna obična, skromna mama iz predgrađa. Ali, dogodilo se i meni. "Ugojila sam se 14 kilograma i sada sam loša u krevetu" Verenik je ostavio pred svadbu jer ne želi brak, a onda se dogodilo nešto neočekivano Stejsi Beker (38) je bila verena kada joj je dečko rekao da ipak nije spreman za brak - samo da bi tri meseca kasnije oženio drugu ženu. Umesto da očajava, ispala je carica. I tako dalje, i tako dalje...još jedno 83 strane.
Recommended Posts