Haralampije Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 (edited) @ m nisam ni video ali matematika je cudo,moras priznati Edited November 6, 2015 by Haralampije
Miralem Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 A šta je nejasno? Četiri akcije, uhapsili su dva najveća (ili među najvećima) dilera i još gomilu sitne ribe. vidi ovoga, brani slinu na forumu ne bi li uspeo da se zaposli u nekom od onih novih "projekata".
Аврам Гојић Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hoćeš da ti vratim pare? Onda navijaj da se zaposlim.
ToniAdams Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 e sad ovo ne razumem. procitao si vest koju je okacio debeli toni, i onda na nju dajes otprilike isti komentar kao on. gde je tu smisao? glup si. da pise da je bilo cetir akcije i da su uhapsena 2 bosa, bilo bi ok, ali pise da su u 4 akcije uhapsena 2 bosa. znam da si gastos, ali nije bas toliko mala razlika da je ne primetis.
koksy Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Vodič kroz vaginu: Sramota je koliko žena ovo ne zna! (FOTO)
Аврам Гојић Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Pa ja ne verujem da su sve svoje idiotizme spojili u jedan GOLIŠAVA DŽIHADISTKINJA Nije čitala Kuran, vodila raskalašan život
svashtabezneshto Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Kada je odrasla, zainteresovala se za žurke.
levi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Drama U Centru: Nećete verovati koja životinja je pronađena kako LUTA usred Beograda! Ne može imbecilnije. Za istu stvar u jebenom Kuriru sasvim normalan naslov Neobičan Posetilac Stigao U Beograd: Srndać prošetao centrom grada! Edited November 24, 2015 by levi
ToniAdams Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Pa ja ne verujem da su sve svoje idiotizme spojili u jedan GOLIŠAVA DŽIHADISTKINJA Nije čitala Kuran, vodila raskalašan život riba je prava bomba
pacey defender Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Drama U Centru: Nećete verovati koja životinja je pronađena kako LUTA usred Beograda! Ne može imbecilnije. Za istu stvar u jebenom Kuriru sasvim normalan naslov Neobičan Posetilac Stigao U Beograd: Srndać prošetao centrom grada!
levi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Zato je dobar naslovi.net, da idioti ne dobiju taj klik za kojim toliko vape. Kurir sam častio jednim klikom čisto da vidim otkud srndać, ali ni oni još nemaju informaciju <_<
Krošek Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 AJME KAKO SMRDI: Muškarci su joj pomirisali noge i šokirali se (video)
bigvlada Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Zato je dobar naslovi.net, da idioti ne dobiju taj klik za kojim toliko vape. Kurir sam častio jednim klikom čisto da vidim otkud srndać, ali ni oni još nemaju informaciju <_< Moj glas ide za tezu da je preplivao reku. Nije da se to nije dešavalo ranije.
Pontijak Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) a mozda je pobegao iz nekog fensi restorana ciji nobl gosti vole svezu srnetinu za rucak? u kuhinji se na licu mesta ubije i mesarski obradi srndac, gde ce nobl gost svezije meso Edited November 25, 2015 by Pontijak
Recommended Posts