November 6, 20159 yr @ m nisam ni video ali matematika je cudo,moras priznati Edited November 6, 20159 yr by Haralampije
November 6, 20159 yr Author A šta je nejasno? Četiri akcije, uhapsili su dva najveća (ili među najvećima) dilera i još gomilu sitne ribe. vidi ovoga, brani slinu na forumu ne bi li uspeo da se zaposli u nekom od onih novih "projekata".
November 6, 20159 yr e sad ovo ne razumem. procitao si vest koju je okacio debeli toni, i onda na nju dajes otprilike isti komentar kao on. gde je tu smisao? glup si. da pise da je bilo cetir akcije i da su uhapsena 2 bosa, bilo bi ok, ali pise da su u 4 akcije uhapsena 2 bosa. znam da si gastos, ali nije bas toliko mala razlika da je ne primetis.
November 19, 20159 yr Pa ja ne verujem da su sve svoje idiotizme spojili u jedan GOLIŠAVA DŽIHADISTKINJA Nije čitala Kuran, vodila raskalašan život
November 24, 20159 yr Drama U Centru: Nećete verovati koja životinja je pronađena kako LUTA usred Beograda! Ne može imbecilnije. Za istu stvar u jebenom Kuriru sasvim normalan naslov Neobičan Posetilac Stigao U Beograd: Srndać prošetao centrom grada! Edited November 24, 20159 yr by levi
November 24, 20159 yr Pa ja ne verujem da su sve svoje idiotizme spojili u jedan GOLIŠAVA DŽIHADISTKINJA Nije čitala Kuran, vodila raskalašan život riba je prava bomba
November 24, 20159 yr Drama U Centru: Nećete verovati koja životinja je pronađena kako LUTA usred Beograda! Ne može imbecilnije. Za istu stvar u jebenom Kuriru sasvim normalan naslov Neobičan Posetilac Stigao U Beograd: Srndać prošetao centrom grada!
November 24, 20159 yr Zato je dobar naslovi.net, da idioti ne dobiju taj klik za kojim toliko vape. Kurir sam častio jednim klikom čisto da vidim otkud srndać, ali ni oni još nemaju informaciju <_<
November 25, 20159 yr Zato je dobar naslovi.net, da idioti ne dobiju taj klik za kojim toliko vape. Kurir sam častio jednim klikom čisto da vidim otkud srndać, ali ni oni još nemaju informaciju <_< Moj glas ide za tezu da je preplivao reku. Nije da se to nije dešavalo ranije.
November 25, 20159 yr a mozda je pobegao iz nekog fensi restorana ciji nobl gosti vole svezu srnetinu za rucak? u kuhinji se na licu mesta ubije i mesarski obradi srndac, gde ce nobl gost svezije meso Edited November 25, 20159 yr by Pontijak