Jump to content
IGNORED

Svet je u šoku, evo zasto su naslovi postali imbecilni

Miralem

Recommended Posts

Posted

sto se pada aviona tice, koliko sam video svi uvek navedu da li je bilo zrtava njihove nacionalnosti. a i trend da se fokusira na lokalno nije izmisljen u srbiji, svima je dosadno da slusaju o dogadjajima koji su se desili na udaljenosti od 400+km.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miralem

113

• mraki

63

• slepa živana

59

• renne

53

Posted

To što svi to rade ne znači da nije idiotizam. Ako ima žrtava sa lokala, reci. Ako nema, ne glupiraj se i ne pravi vest od nedostatka vesti. Ako misliš da niko neće hteti da čita o nesreći bez da se pomenu žrtve sa lokala, preskoči priču.

Posted

ne znaci, cak mi se cini da mi uvek uspemo da preuzmemo samo ono najgore spolja, a zatim mu udarimo turbo. samo kazem da ta medijska dajenazovem egocentricnost nije nesto specificno ili originalno.

Posted

ne znaci, cak mi se cini da mi uvek uspemo da preuzmemo samo ono najgore spolja, a zatim mu udarimo turbo. samo kazem da ta medijska dajenazovem egocentricnost nije nesto specificno ili originalno.

Naravno ali ovog specificnog kompleksa o kome ja pricam ("Tarantino cuo za Srbiju") ima samo u bednim i nebitnim zemljama, nece sigurno Amerikanci da se bave tim stvarima kad bombarduju ceo svet osiromasenim GMO kemtrejlovima i dobro znaju koliki su faktor na planeti.

Posted

pa da, i kad nam kazu da nam je klopa dobra a devojke lepe, sve ushiceni tapsemo rucicama. ameri imaju vise onaj fazon da ih ne zanima nista sto ih licno ne dotice, bitnije im je komsijina macka koja ne moze da sidje sa drveta od cunamija u japanu.

a ovo sa osiromasenim kemtrejlovima ti je onaj tipicno nasilnicki empej humor.

Posted

a ovo sa osiromasenim kemtrejlovima ti je onaj tipicno nasilnicki empej humor.

A vi ste, gradjanine, svinja.

Posted (edited)

Konacno ce defekacija u deckovom stanu prestati da bude goruci problem  :isuse: Hvala Alo-u !

PROBLEM O KOJEM SE RETKO GOVORI Kako da obavite "ono" kod dečka

U friškoj ste vezi, kod novog dečka ste kući i, uuuups, mnogo vam se ide u WC i to je, na nesreću, u pitanju nužda broj dva, tačnije ona velika.

1. Pustite hladnu vodu iz česme da teče, jer će zvuk vode prigušiti sve zvukove koje bi partner mogao čuti. Bolje je da voda bude hladna nego vruća jer topla proizvodi paru, koja, poznato je, zadržava mirise.
2. Otvorite prozor ili uključite ventilator. Tako će neprijatan miris brže nestati.
3. Pustite vodu dvaput ili triput.
4. Koristite osveživač vazduha. Ako ga u WC-u nema, potražite bilo što što može poslužiti u tu svrhu, poput dezodoransa, i poprskajte dva-tri puta.
5. Začinite situaciju s malo smeha. Muškarci ne osećaju toliku neprijatnost kao žene kada treba da obave veliku nuždu, pa se možete poslužiti i suptilnim humorom kada dragom objašnjavate zašto ste se toliko dugo zadržali u WC-u. „Ja bih pričekala malo s odlaskom u WC da sam na tvom mestu“, kažite sa smeškom.

Edited by Haralampije
Posted

Glavna vest u stranim medijima: Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima

fakat.

Posted

Konacno ce defekacija u deckovom stanu prestati da bude goruci problem  :isuse: Hvala Alo-u !

1. Pustite hladnu vodu iz česme da teče, jer će zvuk vode prigušiti sve zvukove koje bi partner mogao čuti. Bolje je da voda bude hladna nego vruća jer topla proizvodi paru, koja, poznato je, zadržava mirise.

2. Otvorite prozor ili uključite ventilator. Tako će neprijatan miris brže nestati.

3. Pustite vodu dvaput ili triput.

4. Koristite osveživač vazduha. Ako ga u WC-u nema, potražite bilo što što može poslužiti u tu svrhu, poput dezodoransa, i poprskajte dva-tri puta.

5. Začinite situaciju s malo smeha. Muškarci ne osećaju toliku neprijatnost kao žene kada treba da obave veliku nuždu, pa se možete poslužiti i suptilnim humorom kada dragom objašnjavate zašto ste se toliko dugo zadržali u WC-u. „Ja bih pričekala malo s odlaskom u WC da sam na tvom mestu“, kažite sa smeškom.

Zaboravili su jedini savet koji daje rezultate.

Šibica!

Sve smradove pokupi.

Posted

Zaboravili su jedini savet koji daje rezultate.

Šibica!

Sve smradove pokupi.

Elaboriraj plz
Posted

Kresneš šibicu posle obavljene velike nužde, ona najobičnija sa crvenom glavicom.

Posted (edited)

Kresneš šibicu posle obavljene velike nužde, ona najobičnija sa crvenom glavicom.

Ima druga, efikasnija, metoda, kresneš dečka/devojku posle velike nužde, dodatni bonus je što, u zavisnosti od probave, može značajno da poboljša seksualni život. win-win š'o bi ono rekli.

Edited by Vapad
Posted

oprliš dečkov nos upaljenom šibicom pa će smrad spaljenih dlaka overvelmovati 'ono'.

Posted

iskenjas se u plasticnu kesu i nju bacis kroz prozor.

Posted

Kresneš šibicu posle obavljene velike nužde, ona najobičnija sa crvenom glavicom

Aha....

jbt a ja sam mislio da moja bivša ima prdež po sumporu