fikret selimbašić Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nije nešto bombastičan, prije da je lijenost i glupost uzrok ovakvom naslovu:Danas sam se sjetio Den Brauna, mislim da je on majka svih ovh naslova, sva poglavlja u njegovim knjigama (one dvije što sam pročito) završavaju poput naslova sa ove teme, npr. a onda je profesor Langdon ušao u kabinu aviona a tamo...Ima toga i kod drugih ali Braun je ipak uticajniji.
ToniAdams Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nije nešto bombastičan, prije da je lijenost i glupost uzrok ovakvom naslovu: bosna ftw
fikret selimbašić Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 bosna ftw Nije valjda da zatvaramo topic
svashtabezneshto Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Sinoć sam vedela gomilu bilborda na kojima on reklamira H&M (Ili Mango, nisam sigurna), namršten kao da će nekog da bije. Je l to sad trend?
vathra Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Sinoć sam vedela gomilu bilborda na kojima on reklamira H&M (Ili Mango, nisam sigurna), namršten kao da će nekog da bije. Je l to sad trend? Он је прилично неспособан да сложи било који други израз лица. Да ли је тренутно тренд не знам, али он је константа.
Glorfindel Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) http://superzena.b92.net/veze-i-seks.php?yyyy=2015&mm=10&nav_id=1047379 Bez komentara. Bekam je zgodan s obzirom da je bio fudbaler. I dobar je ves koji "nosi njegovo ime", takodjer za HM. Kada vam na reklami sloze facu, to onaj sto je naredio pozu oce da vam kaze kako je ovo jedan ozbiljniji HM, te stoga mora da bidne skuplji. Bekam je uspesan, otac, bogat, ku..ac, palac, a ima i godina, pa treba i mora da pokaze ozbiljnost na slikama. Edited October 5, 2015 by Glorfindel
Miralem Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 KASAPIN IZ KALIFORNIJE Golim rukama iščupao majci srce, a onda počeo da masturbira
Miralem Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Mislili ste da znate sve o Draganu Markoviću Palmi? Ovo sigurno niste!
katamaran Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 IZNENAĐENJE: Medicinska sestra pred operaciju izvadila DOJKU i uradila nešto NEVEROVATNO!. Dobila je aplauz svih prosutnih.
Mil@n Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 IZNENAĐENJE: Medicinska sestra pred operaciju izvadila DOJKU i uradila nešto NEVEROVATNO!. Dobila je aplauz svih prosutnih. Daj link jbt.
JozoMujica Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Daj link jbt. Jebo link, kopiraj tekst u google i naći ćeš, nego di su slike.
Miralem Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Ako pijete gorku kafu moguće je da ste psihopata
teacher Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 STRAVIČNO: Sa SESTROM koja mu je LJUBAVNICA, ubio i silovao roditelje, a onda...!
Recommended Posts