April 16, 20169 yr Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti.
April 16, 20169 yr Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti. Tako se Barsa svojevremeno radovala sto je izvukla Liverpul u LS, pa dobila po picci. Cuj, Mancester, izraziti autsajder. Mene uopste ne bi iznenadilo da osvoje trofej.
April 16, 20169 yr Tako se Barsa svojevremeno radovala sto je izvukla Liverpul u LS, pa dobila po picci. Cuj, Mancester, izraziti autsajder. Mene uopste ne bi iznenadilo da osvoje trofej.+1 U stvari, na ovom nivou napisati da je neki tim autsajder deluje malo blesavo... Nema tu autsajdera...
April 16, 20169 yr Јетрин базен можда и јесте аутсајдер, али били су аутсајдери и против Јединства (М) и против Прусије (Д).
April 16, 20169 yr Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti. Moje misljenje je da su najslabiji od sva 4 tima u polufinalu. U sledecem postu valjda "dolazis sebi" ;)
April 16, 20169 yr Јетрин базен можда и јесте аутсајдер, али били су аутсајдери и против Јединства (М) и против Прусије (Д). LFC protiv VIllareala autsajder? Čovek je valjda hteo da kaže da je Man City autsajder protiv Ronalda i društva.
April 16, 20169 yr Kako su to opali kriterijumi u prošlim godinama, pa je za PL po jedan polufinalista izuzetan uspeh..
April 16, 20169 yr Imas Real, Barsu i Bajern kao gotovo sigurne ucesnike, tako da se borba zadnjih godina svela za jedno mesto u 1/2, englezi protiv PSZ, AtletikoM, Juvea, Dortmunda, Benfika i ostalih Portoa.
April 16, 20169 yr LFC protiv VIllareala autsajder? Čovek je valjda hteo da kaže da je Man City autsajder protiv Ronalda i društva.Јбг, ја сам хтио да кажем да Ливерпул, иако је у лошој форми ове сезоне, може да се нада пролазу. Очигледно да је Клоп припремио ову гомилу очајника за утакмице на испадање.А Кристина и друштво могу сами да се самоубију. Ако се то деси Сити само треба да утуфи покоји гол. С друге стране, ако Кристина и Жарко Лаушевић одлуче да играју.... Edited April 16, 20169 yr by CerdicLeboeff
April 16, 20169 yr Јбг, ја сам хтио да кажем да Ливерпул, иако је у лошој форми ове сезоне, може да се нада пролазу. Очигледно да је Клоп припремио ову гомилу очајника за утакмице на испадање. А Кристина и друштво могу сами да се самоубију. Ако се то деси Сити само треба да утуфи покоји гол. С друге стране, ако Кристина и Жарко Лаушевић одлуче да играју.... Ne znam ko ti je taj Lausevic, ali ako sve zavisi od Ronalda, onda Silva, Kun, Ture Jaja i kompanija bolje da se posvete botjanju.
April 16, 20169 yr Ne znam ko ti je taj Lausevic, ali ako sve zavisi od Ronalda, onda Silva, Kun, Ture Jaja i kompanija bolje da se posvete botjanju.Герет Бејл велшки Жарко Лаушевић. Нико не спори да Сити има квалитетне играче, али оно што су приказали против Динама и борисоваца је танко... Нарочито онај идиотски кикс у Паризу. Реал је играо релативно добро у Лиги шампиона, рутинирање Роме и преокрет против голфића, али су и они рањиви. Нарочито ако нападачи не буду у елементу. Edited April 16, 20169 yr by CerdicLeboeff