tangodelta Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti.
Lancia Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti. Tako se Barsa svojevremeno radovala sto je izvukla Liverpul u LS, pa dobila po picci. Cuj, Mancester, izraziti autsajder. Mene uopste ne bi iznenadilo da osvoje trofej.
tangodelta Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Moje misljenje je da su najslabiji od sva 4 tima u polufinalu.
radisa Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Tako se Barsa svojevremeno radovala sto je izvukla Liverpul u LS, pa dobila po picci. Cuj, Mancester, izraziti autsajder. Mene uopste ne bi iznenadilo da osvoje trofej.+1 U stvari, na ovom nivou napisati da je neki tim autsajder deluje malo blesavo... Nema tu autsajdera...
CerdicLeboeff Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Јетрин базен можда и јесте аутсајдер, али били су аутсајдери и против Јединства (М) и против Прусије (Д).
John Coltrane Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Prolazak jednog kluba u polufinale, u kom je izraziti autsajder i nije neki uspeh za ligu u kojoj se vrti toliko love i koja ima tolike mogucnosti. Moje misljenje je da su najslabiji od sva 4 tima u polufinalu. U sledecem postu valjda "dolazis sebi" ;)
Weenie Pooh Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Јетрин базен можда и јесте аутсајдер, али били су аутсајдери и против Јединства (М) и против Прусије (Д). LFC protiv VIllareala autsajder? Čovek je valjda hteo da kaže da je Man City autsajder protiv Ronalda i društva.
dillinger Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Kako su to opali kriterijumi u prošlim godinama, pa je za PL po jedan polufinalista izuzetan uspeh..
radnik Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Imas Real, Barsu i Bajern kao gotovo sigurne ucesnike, tako da se borba zadnjih godina svela za jedno mesto u 1/2, englezi protiv PSZ, AtletikoM, Juvea, Dortmunda, Benfika i ostalih Portoa.
CerdicLeboeff Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) LFC protiv VIllareala autsajder? Čovek je valjda hteo da kaže da je Man City autsajder protiv Ronalda i društva.Јбг, ја сам хтио да кажем да Ливерпул, иако је у лошој форми ове сезоне, може да се нада пролазу. Очигледно да је Клоп припремио ову гомилу очајника за утакмице на испадање.А Кристина и друштво могу сами да се самоубију. Ако се то деси Сити само треба да утуфи покоји гол. С друге стране, ако Кристина и Жарко Лаушевић одлуче да играју.... Edited April 16, 2016 by CerdicLeboeff
Lancia Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Јбг, ја сам хтио да кажем да Ливерпул, иако је у лошој форми ове сезоне, може да се нада пролазу. Очигледно да је Клоп припремио ову гомилу очајника за утакмице на испадање. А Кристина и друштво могу сами да се самоубију. Ако се то деси Сити само треба да утуфи покоји гол. С друге стране, ако Кристина и Жарко Лаушевић одлуче да играју.... Ne znam ko ti je taj Lausevic, ali ako sve zavisi od Ronalda, onda Silva, Kun, Ture Jaja i kompanija bolje da se posvete botjanju.
CerdicLeboeff Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Ne znam ko ti je taj Lausevic, ali ako sve zavisi od Ronalda, onda Silva, Kun, Ture Jaja i kompanija bolje da se posvete botjanju.Герет Бејл велшки Жарко Лаушевић. Нико не спори да Сити има квалитетне играче, али оно што су приказали против Динама и борисоваца је танко... Нарочито онај идиотски кикс у Паризу. Реал је играо релативно добро у Лиги шампиона, рутинирање Роме и преокрет против голфића, али су и они рањиви. Нарочито ако нападачи не буду у елементу. Edited April 16, 2016 by CerdicLeboeff
Recommended Posts